ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Πατουλίδου για Ευρωβουλευτής...


Στην προσπάθειά του ο Τσίπρας να κερδίσει την εύνοια των εργαζομένων, πρότεινε στη Κυβέρνηση να οριστεί η Δευτέρα 2-8-2021 ως αργία λόγω…ζέστης!

} Πάλι ατύχησε ο Αλέξης, γιατί οι πολίτες θέλουν ανοιχτές τις Δημόσιες Υπηρεσίες, γιατί εκεί βρίσκουν τη δροσιά που επιθυμούν.

 

} Μέσα στους ελάχιστους ηθοποιούς που προσφέρουν στήριξη στον βιαστή Φιλιππίδη, συγκαταλέγεται και η γνωστή Βάσια Τριφύλλη η οποία δήλωσε ότι ο Πέτρος είναι φίλος της και τον αγαπάει πολύ.

} Αυτά λέει με σιγουριά η Βάσια, γιατί γνωρίζει ότι όπως είναι σήμερα, δεν κινδυνεύει από τον Φιλιππίδη, αλλά και από τον πιο μεγάλο βιαστή!!

 

} Τη θέση μας σχετικά με τα κάθε είδους ταλέντα που εμφανίζονται στους αθλητικούς χώρους, την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και τα γεγονότα μας δικαιώνουν.

} Ο χρυσός Ολυμπιονίκης  στο Τόκιο στην κωπηλασία Στέφανος Ντούσκος, έλκει την καταγωγή του από την επαρχία και πιο συγκεκριμένα από τα Γιάννενα.

 

} Είναι γνωστό και αυτό εμείς το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι αν όχι όλα τα περισσότερα ταλέντα στον Αθλητισμό προέρχονται από την Επαρχία.

} Από τα κέντρα των Αστικών Μεγάλων Πόλεων, μπορεί να εντοπίσει κανείς ταλέντα του… κώλου, γιατί στο τομέα αυτών ευημερούν.

} Ειδικότερα από το Κολωνάκι της Πρωτεύουσας, μπορεί να ανακαλύψει κάποιος πολλούς πισωγλέντηδες, γιατί οι… πλούσιοι συνήθως σε αυτό το… άθλημα εξασκούνται.

 

} Η Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο επόμενος πολιτικός της στόχος είναι, η είσοδός της στην Ευρωβουλή.

} Όπως οι συνεργάτες της διαδίδουν, ήδη έχει πάρει το ΟΚ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και έχοντας τη στήριξη του Περιφερειάρχη όπως λένε, θα πετύχει το στόχο της.

} Δεν γνωρίζουμε αν η Βούλα Πατουλίδου πήρε το πράσινο φως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και θα διεκδικήσει την εκλογής της στην Ευρωβουλή μέσα από το Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

 

} Σχετικά με τη στήριξή της όμως από τον Περιφερειάρχη, διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις, γιατί γνωρίζουμε τη φιλοσοφία του Απόστολου Τζιτζικώστα.

} Βέβαια, η χρυσή Ολυμπιονίκης είναι αναγνωρίσιμη, την γνωρίζει και την θαυμάζει όλο το Πανελλήνιο και θα έχει τη στήριξη των πολιτών.

} Μικρότερες είναι οι πιθανότητες να είναι υποψήφια η Βούλα Πατουλίδου στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ωστόσο μια τέτοια πληροφορία έκανε αρκετούς Βουλευτές της Πόλης να ανησυχήσουν.

 

} Είναι αλήθεια, ότι κάποιοι Βουλευτές που εκλέγονται με … κεκτημένη ταχύτητα, με την παρουσία της Βούλας τα πράγματα θα αλλάξουν.

} Εκτός από τη Βούλα Πατουλίδου, ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος και κάποιος ιδιαίτερα προβεβλημένος Θεσσαλονικιός, που έχει τα προσόντα να ταρακουνήσει τους…. Σίγουρους.

 

Σχόλια