Σοβαρό πρόβλημα οι ΠΑΕ με τα διαρκείας και τους οπαδούς που απειλούν...

 


 

Ο Λουτσέσκου έδειξε ότι πιστεύει πολύ στο ποδοσφαιρικό ταλέντο Τζόλη, γι αυτό και είχε νέο τετ α τετ για μια ακόμη φορά με τον παίκτη.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει πολύ στο νεαρό παίκτη, φοβάται όμως να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και χαθεί όπως χάθηκαν και άλλοι.

} Αν ο Λουτσέσκου θέλει να προστατεύσει τον  Τζόλη, πρέπει να τον  κρατήσει τον μακριά από τους δημοσιογράφους.

 

} Την ίδια συμπεριφορά έχει ο Ρουμάνος τεχνικός, και στους άλλους νεαρούς παίκτες, για τους οποίους πιστεύει ότι έχουν το ταλέντο να βοηθήσουν αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ, αν μείνουν σοβαροί και δεν καβαλήσουν το καλάμι.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, πιστεύουμε ότι ο Λουτσέσκου θα πείσει τον Ιβάν Σαββίδη, και θα ενισχύσει την ομάδα με αξιόλογους παίκτες που ο ίδιος θα επιλέξει.

 

} Η απόφαση της Κυβέρνησης να επιτρέπει την είσοδο στα γήπεδα μόνο εκείνων που έχουν εμβολιαστεί, θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις ομάδες και ειδικότερα στο ΠΑΟΚ, που οι οργανωμένοι φίλαθλοι έχουν δείξει ήδη τις προθέσεις τους.

} Το πρόβλημα αυτό θα κληθεί να το θεραπεύσει πάλι ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος πρέπει να πείσει τους φίλους του ΠΑΟΚ, ότι δεν μπορούν να μην τηρήσουν την απόφαση της Κυβέρνησης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πρόστιμα θα είναι πολύ μεγάλα.

} Είναι γνωστό, ότι μια τέτοιου είδους συνεννόησης κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων δεν έχει εμβολιαστεί.

 

} Το ίδιος ισχύει και για την ομάδα μπάσκετ, και μάλιστα εκεί τα πράγματα είναι ακόμη δυσκολότερα, γιατί πρόκειται για κλειστό χώρο.

} Το γεγονός ότι τα κρούσματα αυξάνουν συνεχώς, η Κυβέρνηση όλο και περισσότερο θα πιέζει τις ΠΑΕ να εφαρμόσει τα μέτρα.

 

} Δεν έχει αναλάβει μόνο τη Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που από τα αζήτητα την οδήγησε στην πρώτη κατηγορία και στον πρωταθλητισμό.

} Δεν στηρίζει ως χορηγός την Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, και δεν τσοντάρει κάθε φορά που έχει ανάγκη κάποιο τμήμα του ΠΑΟΚ.

} Έχει αναλάβει και το αγαπημένο του παλαιστικό τμήμα, το οποίο έχει οδηγήσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, και φυσικά το στηρίζει οικονομικά.

 

} Προχθές ανέλαβε και πλήρωσε τα πριμ μεταλλίων των αθλητών της πάλης, και το στηρίζει με κάθε τρόπο ώστε να διεκδικεί επιτυχίες.

} Αναφερόμαστε στον επιτυχημένο επιχειρηματία Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια για να στηρίξει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, διέθεσε 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

 

} Στο προχθεσινό φιλικό, ο Κρέσπο υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.

} Αυτό είναι μεγάλο χτύπημα για τον ΠΑΟΚ, γιατί ο Κρέσπο είναι έμπειρος και σταθερός στις εμφανίσεις του παίκτης, που έχει ανάγκη η ομάδα.

} Ο Τσόλακ που παίζει ως δανεικός στην Σουηδική Μάλμε και σκοράρει συνεχώς δήλωσε ότι δεν σκέφτεται να γυρίσει στο ΠΑΟΚ.

 

} Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκου είχε τετ α τετ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς  δηλώνοντας, ότι οι μικρές συζητήσεις μπορούν να χτίσουν μεγάλα επιτεύγματα.

 

} Ο Φασούλας που διεκδικεί την Προεδρία της ΕΟΚ με τη στήριξη του Ολυμπιακού και του Αυγενάκη δήλωσε ότι όταν θα εκλεγεί θα προσπαθήσει να μειώσει τους ξένους παίκτες.

 

} Ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, μέχρι σήμερα όμως φαίνεται πως οι αποφάσεις του δεν τους ικανοποιούν.

Σχόλια