Τον Αιγύφτιο και αν πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...

 


 Την κοπάνησε ο Ουάρντα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με...άδεια από τη διοίκηση! Τι να κάνει η ΠΑΕ, προσπαθεί να τον καλύψει από το να σηκωθεί και να φύγει μόνος του και να εκτεθεί. 

¨Οποιος πήγαινε στοίχημα ότι ο Αιγύπτιος θα κατάφερνε να μείνει για μια κανονική χρονιά στον ΠΑΟΚ, το έχασε πανηγυρικά....

 

Ο ΠΑΟΚ με προσωπική επιλογή και ευθύνη του Λουτσέσκου, απέκτησε τον 32χρονο Σλοβένο παίκτη Γιασίν Κούρτιτς  ως δανεικό από την Ιταλική Πάρμα.

} Το συμβόλαιο του είναι διάρκειας δύο ετών, που σημαίνει ότι όταν θα λήξη αυτή η συμφωνία, ο Κούρτιτς θα είναι 34 ετών.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι μέσα στους στόχους του Λουτσέσκου είναι και η απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, και θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

 

} Τον Ελ Καντουρί γράφουν κάποιοι καλά… ενημερωμένοι δημοσιογράφοι, ο Λουτσέσκου θα τον δοκιμάσει σε νέο ρόλο.

} Η δική μας εκτίμηση είναι, ότι σε όποιο ρόλο και σε όποια θέση να τον δοκιμάσει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τον Ελ Καντουρί, δεν πρόκειται να έχει θετικό αποτέλεσμα και το γιατί το έχουμε εκφράσει αρκετές φορές.

 

} Κάποιοι δημοσιογράφοι θεωρούν είδηση το γεγονός, ότι ο Γκαρσία οριστικοποίησε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, και θα καθίσει στο πάγκο της Β ομάδας.

} Ότι ο Γκαρσία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Β ομάδα του ΠΑΟΚ, εμείς το είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή, και την πρόβλεψή μας την στηρίζαμε στο γεγονός, ότι καμιά ομάδα δεν έδειξε ενδιαφέρον να τον φιλοξενήσει στο πάγκο της.

 

} Μετά από αρκετά χρόνια και αφού η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Λαρισαίου διαιτητή Τζήλου άρχισε να την ξεχνάει ο κόσμος, οι αρμόδιοι μας ενημερώνουν ότι αρχίζει η Δίκη για το συγκεκριμένο θέμα.

 

} Αγαπητέ μου, τη θέση μας σχετικά με την απόφαση της διοίκησης να προστατέψει την ομάδα από τους δημοσιογράφους-κουτσομπόληδες , την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές.

} Ο Τρόπος με τον οποίο ορισμένοι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τους φιλάθλους, κάθε άλλο παρά σωστός είναι, γι  αυτό θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι της αποστολής του ΠΑΟΚ, θα πρέπει  να τους κρατούν σε απόσταση.

} Οι δημοσιογράφοι παίζουν το δικό τους ρόλο, και είναι ελάχιστοι αυτοί που ενημερώνουν τον κόσμο με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

 

} Οι περισσότεροι εμφανίζονται ως υπάλληλοι του προέδρου της κάθε ομάδας, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να μη μαθαίνουν την αλήθεια.

 

} Πέρα από το τεράστιο βάρος που σηκώνει ο Αντιπρόεδρος ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης πολύ σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ένα ακόμη σοβαρό θέμα, που έχει σχέση με τα εισιτήρια διαρκείας.

} Με βάση τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα έχουν εμβολιαστεί και θα μπορούν να το αποδείξουν με στοιχεία.

} Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να πειστούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, ότι δεν μπορούν να αγοράσουν διαρκείας, αν δεν είναι εμβολιασμένοι.

 

} Το σοβαρό αυτό θέμα θα κληθεί να το αντιμετωπίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

} Στην προχθεσινή Συνέλευση της ΕΠΟ, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει δημιουργήσει φιλίες με πολλούς παράγοντες, και το κλίμα γι αυτόν είναι πολύ ευχάριστο.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε το παρόν στη συνέλευση ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, και ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός.

} Στην Αθήνα βρέθηκε και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος με τον Μάλαμα Τεβεκέλη, που αποτελούν την παρέα και έχουν ειδικό ρόλο στον ΠΑΟΚ.

 

} Ο πρώτος ανήκει στους πλέον έμπιστους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη, και παίρνει εντολές μόνο από  τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

} Για να μπορέσει κάποιος να επιβιώσει,  να κρατηθεί όρθιος και με αξιοπρέπεια στην αμαρτωλή Αθήνα, θα πρέπει να έχει πολλές αντοχές αλλά και ειδικά προσόντα, και φαίνεται πως οι αναφερόμενοι παραπάνω διαθέτουν αυτή την… προίκα.

} Φυσικά, τη δική του ξεχωριστή μάχη δίνει ο Ζαγόρ, γιατί ως Πρόεδρος της ΕΠΟ έχει να αντιμετωπίσει τις γνωστές συμμορίες που οι… ρίζες τους έχουν φτάσει μέχρι τον… Έβρο.

 

} Άλλωστε όπως και παλαιότερα το έχουμε αναφέρει, ο Ζαγόρ  χωρίς τον Βιολίδη δίπλα του, χάνει πολύ από τη δυναμική του.

Σχόλια