Προβληματισμός για Ιβάν...

 


 

Υπάρχει σοβαρός προβληματισμός στους φιλάθλους, σχετικά με τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να βάλει το χέρι στη τσέπη, και να δημιουργήσει την ισχυρή ομάδα που οι απανταχού φίλοι του ΠΑΟΚ  ονειρεύονται.

} Αυτό πιθανόν οφείλεται στο γεγονός, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν εμφανίζεται στην Ελλάδα όπως εμφανίζονταν παλαιότερα, και αποφεύγει να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ.

} Βέβαια, όπως και σε παλαιότερο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, η παρουσία του Λουτσέσκου το πάγκο του ΠΑΟΚ, δίνει κάποιες εγγυήσεις για τη φετινή πορεία της ομάδας.

 

} Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης  είναι πολύ προσεκτικός φέτος  στις δηλώσεις του, ο Λουτσέσκου εμφανίζεται  αισιόδοξος και δηλώνει, ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ότι τα περιθώρια είναι περιορισμένα, και θα κάνει ότι μπορεί, ώστε η ομάδα να ακολουθήσει την αγωνιστική πορεία του 2019.

} Μπορεί οι φίλαθλοι να ανησυχούν από την συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη, ο Λουτσέσκου όμως δείχνει να μη συμφωνεί μαζί τους, και πιστεύει ότι η φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας θα είναι πολύ καλή.

 

} Μακάρι όλα να πάνε καλά, και να δικαιωθεί ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, και όχι αυτοί που ανησυχούν ότι υπάρχει προβληματισμός με τον ηγέτη.

} Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στη θέση του Λουτσέσκου, που όπως έχει δηλώσει φέτος ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το «νταμπλ».

 

} Τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτουργούν ακόμη και τις μη εργάσιμες μέρες με εντολή του Γενικού Διευθυντή Μάκη Γκαγκάτση, ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να αγοράσουν διαρκείας.

 

} Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, μετά από τον δανεισμό του στον Απόλλωνα Λεμεσού, και ο Λουτσέσκου δείχνει ικανοποιημένος.

} Αντίθετα με τον Μπίσεσβαρ,  ο Ουάρντα που και αυτός επέστρεψε από την Πατρίδα του δεν φαίνεται να τον δέχθηκε με την ίδια ικανοποίηση ο Λουτσέσκου.

} Ο Πρίγιοβιτς δεν τα βρήκε με την Αλ Χιλάλ, γιατί πιθανόν δεν βρέθηκε η ομάδα που θα αναλάβει να πληρώσει το τίμημα που ζητούν οι Άραβες.

 

} Μετά τον Γιαννούλη η Νόριτς  θέλει και τον Τζόλη, και προσφέρει περισσότερα χρήματα από τις άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

 

} Πριν μερικές εβδομάδες η ΚΑΕ ο Χατζόπουλος είχε δηλώσει ότι αποκτήθηκε ο Ρογκαβόπουλος από τον ΠΑΟΚ.

} Προχθές ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε ότι απέκτησε οριστικά τον Ρογκαβόπουλο, γεγονός που διέψευσε τον Θανάση Χατζόπουλο.

} Ο Πατέρας του Πινακά, που όπως λένε οι πληροφορίες θέλει να στείλει το γιό του στο ΠΑΟΚ, έβαλε φρένο στη μεταγραφή του γιού του από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό, ζητώντας διπλάσια χρήματα από αυτά που προσφέρει ο Θρύλος στον παίκτη.

 

} Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφική επιτυχία, που πρέπει να είναι η τελευταία, και απέκτησε τον Μάρβιν Τζόουνς 2,13.

} Βέβαια, με τον Θανάση Χατζόπουλο ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος, γιατί η αγάπη του για την ομάδα, μπορεί να τον  οδηγήσει και σε νέα απόκτηση παίκτη.

 

} Τα βρήκε ο Τζιοβίνκο με την Αλ Χιλάλ και υπογράφει στο ΠΑΟΚ ο Ιταλός παίκτης, ενώ ο Πρίγιοβιτς που δεν βρήκε ομάδα να πληρώσει τους Άραβες παραμένει σε εκκρεμότητα.

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου ο Ουάρντα φεύγει οριστικά από τον ΠΑΟΚ, με την υπογραφή του Λουτσέσκου.

Σχόλια