Ο Λουτσέσκου έβαλε "χέρι" στον Τζόλη που καβάλησε το καλάμι!!

 


 

 

Ο Λουτσέσκου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη, ότι ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

} Μετά την απόκτηση του Κούρτιτς, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση ενός ακόμη ικανού παίκτη που θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

} Το κόστος της αγοράς του συγκεκριμένου παίκτη είναι αρκετά υψηλό, ο Ρουμάνος τεχνικός όμως έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη, και πολύ σύντομα θα αποτελεί μέλος της ομάδας.

 

} Αντίθετα, ο Λουτσέσκου είναι αποφασισμένος να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ουάρντα, και στην πρώτη φάση τον έδιωξε από την προετοιμασία.

} Αυτό λίγο πολύ ήταν γνωστό, ότι με τον Λουτσέσκου στο πάγκο της ομάδας, δύσκολα θα μπορούσε να ανεχθεί τα τερτίπια του Αιγύπτιου παίκτη.

} Ο Λουτσέσκου έκανε επίσης έντονες παρατηρήσεις και στον Τζόλη, που στην προπόνηση έδειξε πως βρίσκεται ένα βήμα πριν να καβαλήσει το καλάμι, και ο Ρουμάνος δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

 

} Με βάση τις δικές μας πληροφορίες, ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών, ένας για τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, και ένας για το κέντρο της επίθεσης.

} Τον πρώτο τον έχει εντοπίσει ήδη ο Λουτσέσκου, οι οικονομικές του  απαιτήσεις  όμως είναι μεγάλες, και ο Ιβάν Σαββίδης διαπραγματεύεται την μείωσή τους.

} Θεωρούμε ως δεδομένου, ότι ο Λουτσέσκου θα δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, όπως ταιριάζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και την αγάπη των φιλάθλων της.

 

} Σημαντικό θεωρούμε εμείς το γεγονός, ότι ο Αρχηγός Βιειρίνια εμφανίζεται παραπάνω από αισιόδοξος για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ.

} Ο ΠΑΟΚ πρέπει να  είναι πρωταγωνιστής σε όλα είπε ο Βιερίνια σε κάποια συγκέντρωση των παικτών, γιατί έχει έναν εξαιρετικό προπονητή αλλά και έναν θαυμάσιο Πρόεδρο, που ένωσαν τις δυνάμεις του και χάρισαν το πρωτάθλημα στο κόσμο μετά από 34!!! χρόνια.

 

} Αυτό σημαίνει,  συνέχισε ο Πορτογάλος Αρχηγός, ότι θα πρέπει να είμαστε μέσα στους στόχους του ΠΑΟΚ, που δεν μπορεί να είναι άλλοι, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη.

} Ειδικός στις εμφυτεύσεις μαλλιών πλησίασε τον Βιολίδη, (Χρόνια πολλά Ηλία), και του έδωσε εγγυήσεις πως μπορεί να τον εμφυτέψει μαλλιά, που θα τα ζήλευε ακόμη και ο Γαλατσόπουλος!!

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι επί Προεδρίας Βαγγέλη Γαλατσόπουλο στον ΕΣΑΚΕ, δεν διαμαρτύρεται καμία ομάδα.

} Γιατί να διαμαρτυρηθούν οι ομάδες ρε φίλε, όταν αθόρυβα αλλά δημιουργικά, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κατάφερε και πείρε ένα αρκετά ικανοποιητικό πόσο για τα τηλεοπτικά;

} Ακόμη, όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, ο Γαλατσόπουλος είναι καλός διπλωμάτης, αλλά και εξαιρετικός διαπραγματευτής.

 

} Θεωρούμε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο καλό διαπραγματευτή, γιατί αποδίδει εξίσου καλά έχοντας απέναντί του όλες τις Κυβερνήσεις.

 

} Είναι καιρός ο Θανάσης Κατσαρής να προχωρήσει σε αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Α.Σ., γιατί κουραστήκαμε να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα σχολίασαν οι γνωστοί θαμώνες του συγκεκριμένου καφενέ.

} Στη περίπτωση αυτή ρε σεις καλοί… Παοκτσήδες δεν ισχύει το σύνθημα, η ομάδα που πηγαίνει θαυμάσια δεν αλλάζει;

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίσει, σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

} Με βάση την απόφαση της Πολιτείας, η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, και αυτό όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.

} Βέβαια, ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει την εμπειρία, και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους οργανωμένους φιλάθλους, αυτό όμως δεν είναι αρκετό ώστε να δεχθεί κάποιος οπαδός να μείνει έξω από το γήπεδο, γιατί δεν είναι εμβολιασμένος.

 

} Άλλωστε υπάρχουν κάποια καλά… παιδιά που είναι εμβολιασμένα με δικό τους… εμβόλιο, αυτό όμως δεν το έχει εγκρίνει ο… Τσιόρδας.

Σχόλια