Ο 34χρονος Τζιοβίνκο είναι αυτός που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ;

 


 

Η Γαλατά Σαράι θέλει πραγματικά τον Ουάρντα όπως γράφουν κάποιοι αφελείς δημοσιογράφοι, ή αυτό είναι ένα τέχνασμα του μάνατζερ του Αιγύπτιου;

} Μπορεί ο Τζιβίνκο να ανακοίνωσε στην Αλ Χιλάλ, ότι δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της , και εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλήξει στο ΠΑΟΚ.

} Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον Ιταλό παίκτη είναι δύο, Το πρώτο αφορά τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την απόκτησή του, και το δεύτερο αν είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις.

 

} Μακάρι το θέμα με τον Τζιοβίνγκο να έχει την ανάλογη πορεία, και ο Ιταλός παίκτης να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ.

 

} Ο Παναγιώτης  Δεληγιαννίδης είναι ένα ακόμη ποδοσφαιρικό ταλέντο, για το οποίο οι γνωστοί δημοσιογράφοι έγραφαν ότι θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο.

} Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού ταλαιπωρήθηκε σε διάφορες ομάδες Β Κατηγορίας του εξωτερικού, επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Ξάνθη, διαψεύδοντας τους δημοσιογράφους.

} Άλλη μια απόδειξη, ότι αρκετοί δημοσιογράφοι δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο, και δεν πρέπει οι φίλαθλοι να τους παίρνουν στα σοβαρά.

 

} Ο Λουτσέσκου προβληματίζεται σοβαρά με τους δύο Αυστριακούς παίκτες Σβάμπ και Μούργκ, και ειδικότερα με τον δεύτερο.

} Ο πρώτος έχει περάσει τις.... εξετάσεις του Ρουμάνου τεχνικού, και θα αποτελέσει στέλεχος του βασικού κορμού της ομάδας και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

} Πιστεύουμε, ότι η μεγάλη μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον ΠΑΟΚ, γιατί το θέμα βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις  σχετικά με τις οικονομικές του απαιτήσεις.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Λουτσέσκου έχει εντοπίσει τον παίκτη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, και περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη να συμφωνήσει για το οικονομικό του κόστος.

} Επειδή όμως ο Ρουμάνος δεν πιάνεται στ διπλωματία και ξέρει να χειρίζεται τον Ιβάν Σαββίδη, πιστεύουμε ότι θα υπάρξει θετική έκβαση του θέματος για τον ΠΑΟΚ.

} Με βάση τις δικές μας πληροφορίες, πρόκειται για έναν έμπειρο και καταξιωμένο παίκτη με ηγετικές ικανότητες που έχει ανάγκη η ομάδα.

 

} Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη θέση μας σχετικά με την απόκτηση του Γιάνκοβιτς που θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Έχουμε ακούσει αρκετές φορές τον Θανάση Χατζόπουλο να δηλώνει, ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να μειώσει και γιατί όχι να περιορίσει το χρέος της ΚΑΕ.

} Πως όμως μπορεί να επιτευχθεί αυτό, όταν διαθέτει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την απόκτηση ενός παίκτη, που πέρσι έπαιζε ως αναπληρωματικός στην ΑΕΚ;

 

} Για άλλη μια φορά δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Καραπαπά να επιτίθεται στις επτά ομάδες μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΚ, να χαρακτηρίζεται τις ομάδες που σήκωσαν το ανάστημά τους σάψαλα και να αναφέρεται ακόμη και στον Βασίλη Γκαγκάτση.

 

} Λέτε να αναστήσει ο Λουτσέσκου τον ξεχασμένο και γιατί όχι και τελειωμένο Καγκάβα από τον ΠΑΟΚ, που πέρασε παρίστανε τον τουρίστα;

} Ο νεαρός Κούτσιας δεν άφησε μόνο καλές εν τυπώσεις στην Ολλανδία με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αλλά κέρδισε την αγάπη του Λουτσέσκου λόγω του εξαιρετικού του χαρακτήρα.

} Εκείνο που σοβαρά μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον είναι, ότι θα φάμε στη μάπα για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν τον Ελ Καντουρί.

Σχόλια