Ζητείται τεχνικός διευθυντής...

 

 


 

Κάποιοι επιμένουν και θεωρούν πρώτο θέμα στον ΠΑΟΚ, τον εντοπισμό ενός ικανού τεχνικού διευθυντή, ενώ είναι γνωστό ότι κανείς δεν  έχει στεριώσει μέχρι τώρα.

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από κάποιον που να γνωρίζει το ποδόσφαιρο αλλά και την ποδοσφαιρική αγορά, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

} Κανείς όμως και δεν πρέπει να ξεχάσει, ότι όλες αυτές οι μετριότητες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ και στοίχησαν ένα κάρο λεφτά, κάποιος... ειδικός τους επέλεξε.

 

} Ορισμένοι πιστεύουν ότι με η  απόκτηση του Τέιλορ, θα αντικαταστήσει τον  Λέο Μάτος, που είχε μια εξαιρετική παρουσία στο ΠΑΟΚ.

} Με τον Σουάρες που είχε αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος πριν τρία περίπου χρόνια στην Πορτογαλία τι θα γίνει;

} Θα τον κρατήσει για δεύτερο, γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι ο Ροντρίγκο έχει υπογράψει ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, και μέχρι τώρα δεν κατάφερε ν α δικαιολογήσει ούτε ένα μικρός μέρος από τα χρήματα που τσεπώνει.

 

} Ο Ολυμπιακός απέκτησε από το Υποκατάστημα της Λάρισας τον Πινακά, και με τα χρήματα που διέθεσε για την απόκτηση του παίκτη, θα βοηθήσει και τον Κούγια να κρατηθεί στην Προεδρία της ΑΕΛ.

} Αυτό λίγο δύσκολο το βλέπουμε εμείς τουλάχιστον, γιατί οι φίλαθλοι της Λάρισας πολύ δύσκολο θα δεχθούν τον Κούγια στη θέση του Προέδρου της ΑΕΛ.

} Κάνει σοβαρό λάθος ο Κούγιας έγραφαν στην ανακοίνωσή τους οι φίλαθλοι της Λάρισας, αν πιστεύει ότι μπορεί να τον σώσει ο Μαρινάκης και ο Λιάγκας.

 

} Ο Μπάμπα θέλει να παραμείνει στο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, αλλά τα χρήματα που ζητάει η Τσέλσι είναι πολλά, και αποτελούν βασικό εμπόδιο για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

 

} Κατά καιρούς κάποιοι... περίεργοι επενδυτές έκαναν την εμφάνισή τους και ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν στο ΠΑΟΚ.

} Ένας τέτοιος ήταν και ο γνωστός ... Καραβοκύρης από την Άνδρο, που όμως έπεσε επάνω στον Κατσαρή που του ζήτησε να προσκομίσει στοιχεία που να δείχνουν ότι έχει τα προσόντα για να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ.

} Ο Καπετάνιος από την Άνδρο όμως, αντί να προσκομίσει τα στοιχεία που του ζήτησε ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, την έκανε με μικρά πηδηματάκια.

} Την περίοδο εκείνη, κάποιοι είχαν κατηγορήσει τον Κατσαρή γιατί στάθηκε εμπόδιο στον... επενδυτή από την Άνδρο.

} Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση που ο Θανάσης Κατσαρής προστάτευσε τον ΠΑΟΚ από παρόμοιους επενδυτές.

 

} Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που φόρεσε τη φανέλα αρκετών Γερμανικών ομάδων, και αφού πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, επέστρεψε στην ενεργό δράση γερός, και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική μας ομάδα.

} Το παράπονο που εκφράζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι, ότι αρκετές φορές ήρθε πολύ κοντά στο να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ που λατρεύει, αλλά περίεργες καταστάσεις δεν του το επέτρεψαν.

 

} Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε να μάθουμε, ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιοι απίθανοι τύποι, πυροβολούν τον Μάκη Γκαγκάτση, χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν τη θέση τους με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία.

} Μακάρι στο ΠΑΟΚ να υπήρχε ακόμη ένας Μάκης Γκαγκάτσης, γιατί όλο αυτό το τεράστιο βάρος, το σηκώνει ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ μόνος του.

Σχόλια