Τι συμβαίνει με τις μεταγραφές;

 


 

 

Όσο η ενίσχυση της ομάδας θα καθυστερεί, ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να αποφασίσει για την απομάκρυνση κάποιων παικτών από τον ΠΑΟΚ.

} Πρώτα θα αποκτηθούν οι παίκτες που έχει ανάγκη η ομάδα, και μετά θα αποφασίσουμε για την αποδέσμευση κάποιων παικτών, λέει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

} Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει αρχίσει ήδη την αξιολόγηση των παικτών που έχει στην διάθεσή του.

 

} Το ερώτημα που εκφράζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι, αν η ενίσχυση της ομάδας καθυστερεί γιατί δεν εντοπίστηκε ακόμη ο τεχνικός διευθυντής, ή αν συμβαίνει κάτι άλλο και εμείς δεν το γνωρίζουμε.

 

} Το θέμα με την κατασκευή της Νέας Τούμπας έχει κουράσει τον κόσμο, γι αυτό καλά θα κάνουν οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν να το παίζουν.

} Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα και χωρίς να πετάξει πολλά χρήματα στο κάδο, υπάρχει λύση που λέγεται Θοδωρής Ζαγροάκης.

} Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, το κατόρθωμα που πέτυχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης  ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, να φέρει εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα, και χωρίς να τους υπέρ κοστολογήσει.

 

} Αυτή είναι η λύση που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης, μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει ο Ζαγόρ να πλαισιωθεί με τον Βιολίδη, γιατί έχοντας δίπλα του τον Ηλία αποδίδει... καλύτερα.

} Όταν ο Ζαγοράκης έχει δίπλα του τον Ηλία νιώθει σιγουριά , όπως ένιωθε ο ... Σαμψών πριν τον κόψουν τα... μαλλιά.

 

} Η πρώτη ανάγκη στην ομάδα κατά τη δική μας εκτίμηση είναι, να βρεθούν δύο παίκτες που να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει, και ήταν εμφανές σε όλη την αγωνιστική περίοδο.

} Αφού βρεθούν και αποκτηθούν αυτοί οι δύο παίκτες, και δεν κάνει το λάθος ο Λουτσέσκου να πιστέψει ότι το κενό στη μεσαία γραμμή μπορεί να το καλύψει ο Ελ Καντουρί, τότε το επόμενο βήμα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού.

} Καλύτερη περίπτωση θα αποτελούσε ο Πρίγιοβιτς, αλλά τα χρήματα που ζητούν οι Άραβες είναι πολλά, και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει διάθεση να τα διαθέσει.

 

} Προβληματισμός υπάρχει  με τον Σφιντέρσκι όπως και με τον Κρμεντσικ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, γεγονός που προβληματίζει σοβαρά το Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

 

} Ο γνωστός ... μπετατζής  που εκδιώχθηκε από τον Ολυμπιακό και απομακρύνθηκε από το Περιστέρι, συνεχίζει στην Ανόρθωση της Κύπρου.

} Αυτό που μας κάνει εντύπωση εμάς τουλάχιστον είναι, ο Χριστοδουλόπουλος τόλμησε να εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στο ΠΑΟΚ με ελάχιστα χρήματα.

} Αυτά έπρεπε να σκεφθεί ο Χριστοδουλόπουλος όταν δήλωνε, ότι ακόμη και μπετατζής μπορεί να γίνει, αλλά στο ΠΑΟΚ δεν γυρίζει.

 

} Απορρίφθηκε η προσφυγή του Φασούλα, και παραμένει προσωρινή διοίκηση αυτή του Βασιλακόπουλου.

Σχόλια

 1. Την καθημερινή και μόνιμη κριτική που ασκεί στα ραδιόφωνα "πληρώνει" ο φίλαθλος και ο οπαδός του ΠΑΟΚ, τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Και για να γίνει σαφές. Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την ώρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψη Λουτσέσκου ξεκίνησαν μια επικριτική τακτική που τώρα γίνεται μπούμεραγκ. Άρχισαν να θέτουν θέματα όπως:
  - Λουτσέσκου και 1,8 εκ. ευρώ
  - Ο Γκαρσία μας
  - Τα μωρά του Γκαρσία μας
  - Ποδοσφαιριστές που αγαπήσαμε
  Αυτά, μαζί με την υπόθεση ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ, φέρνουν μια Μελισσανίδειο τακτική που σημαίνει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ από το κάτω ράφι.

  Και για να εξηγήσω...
  1) Ο Λουτσέσκου αντιλήφθηκε πως υπήρξε και υπάρχει μουρμούρα για το 1,8 εκ. ευρώ της προπονητικής ομάδας, αλλά και για τη φυγή του πριν 2 χρόνια με αφορμή τα πετροδόλαρα. Τώρα θέλει να αποδείξει πως δεν θα "ξοδέψει" τον μεγαλομέτοχο, καθώς μπορεί να τα καταφέρει με τα εργαλεία που ήδη έχει.
  2) Ο Λουτσέσκου θέλει να αποδείξει επίσης πως δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, άρα δεν θα τους αντικαταστήσει με πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές. Το ζητούν οι συναισθηματικοί ΠΑΟΚτσήδες και κάποιοι άμπαλοι ρεπόρτερ του δικεφάλου. "Για ποιο λόγο να σπάσω αυγά;", σκέφτεται.
  3) Ο συναισθηματικός και άμπαλος ΠΑΟΚτσής θα περιμένει μέχρι τη λήξη των μεταγραφών την επιστροφή του Πρίγιοβιτς, του Μάτος και άλλων πριγκίπων του παραμυθιού. Αυτό δείχνει την αμπαλοσύνη και τη μη γνώση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτοί είμαστε ως λαός! Έτσι κι ο Λουτσέσκου, που το γνωρίζει και αυτό, μπήκε στη φάση του ΠΑΟΚτσή. Fantastic players!!!
  4) Οι έως τώρα οι μεταγραφικές υποθέσεις και τα ονόματα που ακούγονται δεξιά - αριστερά δείχνουν πως η ομάδα σκάουτερς του ΠΑΟΚ κινείται σε ρηχά νερά. Στόραρ το 2014, Στόραρ το 2017, Στόραρ το 2021.
  5) Πλησιάζει το ΝΕΟ γήπεδο...αυτό σημαίνει μεταγραφές που την επόμενη 3ετία δεν θα πονέσουν το ταμείο της ΠΑΕ.

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Τα 20 εκ. ευρώ μπάτζετ άρχισαν να μας θυμίζουν 1) το "ανοιχτό μπάτζετ" του Ιβάν Σαββίδη προς τον Λουτσέσκου κάποια χρόνια πριν και 2) το αφήγημα του Financial Fair Play.

  Νικόλα πως τα βλέπεις τα πράγματα;
  Φίλε μου γλυκέ, να σου πω κάτι; Εδώ υπάρχει παραμύθα! Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ!

  REIVELLERE

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου