Αντί για μεταγραφές είναι ακόμα στα...τηλέφωνα!..

 


Τηλεφωνική συνάντηση υπήρξε μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του τεχνικού του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου, με βασικό θέμα την ενίσχυση της ομάδας.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη, και αν είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, ώστε οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι από το πάνω ράφι.

} Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε στο Λουτσέσκου ότι είναι διατεθειμένος να βάλει όσα χρήματα χρειάζονται, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

 

Εκείνο που επισήμανε ο Ιβάν Σαββίδης στον Λουτσέσκου ήταν, να μην φορτωθεί ο ΠΑΟΚ και άλλους μέτριους παίκτες, γιατί είναι αρκετοί αυτοί που περισσεύουν και θα πρέπει να δοθούν πάλι ως δανεικοί.

 

} Στο μεταξύ, σε μερικές μέρες μπαίνουμε στη νέα μεταγραφική περίοδο, αλλά ακόμη οι... ειδικοί του ΠΑΟΚ, δεν έχουν εντοπίσει τους παίκτες που θα αποκτηθούν για να ενισχύσουν την ομάδα.

} Κάποια ονόματα που κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης και έγραψαν ότι ενδιαφέρουν το ΠΑΟΚ, αυτό μάλλον είναι το γνωστό τέχνασμα των μάνατζερ.

} Ο ΠΑΟΚ, και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών, που θα καλύψουν την αδυναμία της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

 

} Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο ζητούμενο, γιατί είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο χώρο.

} Από τους σημερινούς παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο χώρο, μόνο ο Σβάμπ μπορεί να ανταποκριθεί έστω και εν μέρει στο ρόλο του, και ο νεαρός Τσιγγάρας.

} Ο Καγκάβα όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού, και ακόμη δυσκολότερα θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

} Ο Ελ Καντουρί όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, είναι αργός, δεν είναι καλός στις μεταβιβάσεις, είναι μαλωμένος με το γκολ, και όλα αυτά συνηγορούν, ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.

} Μπορεί ο Λουτσέσκου να δείχνει εμπιστοσύνη στον Μπίσεσβαρ, από τότε όμως πέρασαν τρία περίπου χρόνια, και ο Ολλανδός αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός έχει κάνει βήματα προς τα πίσω.

 

} Η Ρούμπιν Καζάν ανεβάσει αρκετά την οικονομική της πρόταση για τον Πέλκα, και οι Τούρκοι άρχισαν να το σκέπτονται.

} Αν ο Πέλκας καταλήξει στη Ρώσικη ομάδα, θα πρέπει με βάσει το συμβόλαιό του να πάρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων και ο ΠΑΟΚ.

 

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ και Ευρωβουλευτής  Θοδωρής Ζαγοράκης, έστειλε επιστολή στην UEFA με την οποία την  καλεί να λάβει μέτρα για την αυθαιρεσία  της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας.

} Όπως ήδη είναι γνωστό, οι Σκοπιανοί έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τη συμφωνία των Πρεσπών, και εμφάνισαν την Εθνική τους ομάδα με φανέλες που έγραφαν Μακεδονία, χωρίς τον προσδιορισμό Βόρεια Μακεδονία.

} Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, και η φωνή του ακούγεται αρκετά... δυνατά στην  UEFA.

Σχόλια