ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τσακώθηκαν Ντόρα και Κυριάκος για τον ανασχηματισμό!

 Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ημέρα του Αγίου Πνεύματος επέλεξε για να προσκαλέσει σε δείπνο  συνάντησης τους στενούς του συνεργάτες.

} Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν σχετικά με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός  επέλεξε τη συγκεκριμένη μέρα ν α κάνει τη συνάντηση.

} Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στη συνάντηση έδωσε το παρόν και η Ντόρα, η οποία στη προσπάθειά της να επιβάλει ένα δικό της συνεργάτη, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

} Το ποιος θα αποχωρήσει από το Κυβερνητικό σχήμα είναι λίγο πολύ γνωστό, και το γνωρίζουν και αυτοί που θα απομακρυνθούν από την  Κυβέρνηση.

} Το πρόβλημα είναι ποιοι θα τους αντικαταστήσουν, γιατί υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες σε ότι αφορά την αξιολόγηση και την αξιοποίηση αυτών που θα συμμετάσχουν στο Κυβερνητικό σχήμα.

} Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο ορισμένοι νομίζουν, γιατί υπάρχουν διάφορες παρεμβάσεις, και μια τέτοια παρέμβαση ανήκει στο Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

} Η 20χρονη Καρολάιν  ήθελε να χωρίσει τον πιλότο γιατί την κακομεταχειρίζονταν, και ο κοκκινοτρίχης για να μην τη χάσει γιατί την... αγαπούσε τη σκότωσε.

} Αυτό είναι το γελοίο επιχείρημα  που χρησιμοποιούν όλοι σχεδόν οι δολοφόνοι, για να δικαιολογήσουν την αποτρόπαια πράξη τους.

} Ο παραλογισμός όμως του πιλότου έχει και συνέχεια, γεγονός που εξόργισε ακόμη και τους έμπειρους Αστυνομικούς , όταν τους ζήτησε να τον στείλουν στη φυλακή για να μείνει ελεύθερος σε μερικά χρόνια, γιατί έχει μικρό παιδί να μεγαλώσει.

 

} Μπορεί κάποιοι αυτή την ατιμωρησία να την  θεωρούν πρόοδο, πρόοδος όμως για μας σημαίνει, ότι θα πρέπει ο δολοφόνος να πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα.

} Γιατί θα πρέπει αυτό  τέρας που στέρησε τη ζωή σε ένα νέο κορίτσι, σε μια φρέσκια μανούλα, να μην έχει την ποινή που του αξίζει;

} Πιστεύει έστω ένας πολίτης σε αυτό τον τόπο, ότι ένας δολοφόνος μπαίνοντας στη φυλακή μπορεί να σωφρονιστεί και βγαίνοντας να γίνει καλός άνθρωπος;

 

} Η εμπειρία μας έχει διδάξει, ότι οι δολοφόνοι που μπαίνουν στη φυλακή για μερικά χρόνια, όταν μένουν ελεύθεροι γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι.

 

} Αγαπητέ μου κάνεις σοβαρό λάθος, γιατί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μόνο απρόσιτος δεν είναι όπως διαλαλείς και γράφεις.

} Αν λάβουμε υπόψη μας τις τεράστιες υποχρεώσεις που έχει ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, ως Πρόεδρος της ΕΠΝΕ, και Περιφερειάρχης της μεγάλης Κεντρικής Περιφέρειας των πολλών προβλημάτων, κάθε άλλο παρά απρόσιτος είναι.

} Ο Απόστολος Τζιζικώστας έχει καθημερινές συναντήσεις όταν βρίσκεται στη Περιφέρεια, και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα,

 

} Βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ο Περιφερειάρχης να γίνει καραγκιόζης όπως ορισμένοι άλλοι, για να φαίνεται προσιτός.

Σχόλια