ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ό,τι δεν κάνει η Κυβέρνηση το έκανε για τη Θεσσαλονίκη ο Τζιτζικώστας

  

Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι όλες οι Κυβερνήσεις για πολλές δεκαετίες, έχουν αγνοήσει και έχουν απαξιώσει προκλητικά την Θεσσαλονίκη.

} Αυτό που δεν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια όλες οι Κυβερνήσεις  της Χώρας, το έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κατάφερε να συμφωνήσει να γυριστεί μια ταινία πρωταγωνιστής της οποίας θα είναι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Αντώνιο Μπαντέρας, και θα συμμετέχουν πάνω από 1000 κομπάρσοι.

 

} Εκτός από τον Αντώνιο Μπαντέρας, στην ταινία θα συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί μεγάλου βεληνεκούς, και είναι ένας σοβαρός λόγος να προβληθεί η ξεχασμένη Θεσσαλονίκη.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προσπαθεί μόνος του και χωρίς την Κυβερνητική στήριξη, να προχωρήσει στη δημιουργία έργων στη Θεσσαλονίκη.

} Και όλα αυτά συμβαίνουν, όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν για το μεγάλο έργο που έχει εγκριθεί και φυσικά θα πραγματοποιηθεί στην αμαρτωλή Αθήνα.

 

} Τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Αντώνιο Μπαντέρας καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη η Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου .

 

Σε κελί πολυτελείας κρατείται ο δολοφόνος πιλότος , που αφαίρεσε τη ζωή της 20χρονης γυναίκας του, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, ότι ακόμη και στις φυλακές κάποιοι εγκληματίες έχουν διαφορετική μεταχείριση.

} Θεωρούμε πως αυτή είναι μια λανθασμένη πρακτική, γιατί όλοι οι εγκληματίες, όλοι οι δολοφόνοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση στις Φυλακές.

 

} Είναι γνωστό και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι τους ελεύθερους επαγγελματίες , δηλαδή τους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, φανοποιούς και βαφείς αυτοκινήτων, του χωρίζουμε σε δύο κατηγορίες,

} Στη πρώτη κατηγορία εντάσσουμε κάποιους σαλτιμπάγκους που δεν είναι συνεπείς στο λόγο τους, και  για να καλύψουν τις προσωπικές τους αδυναμίες, χρησιμοποιούν διάφορα επιχειρήματα του «κώλου».

} Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσουμε ελάχιστους  οι οποίοι προσπαθούν να είναι ειλικρινείς και συνεπείς απέναντι στους πελάτες του, και δείχνουν μια καλή εικόνα.

 

} Στη δεύτερη κατηγορία  χωρίς καμιά αμφιβολία ανήκει  ο Ηλεκτρολόγος Άγγελος Λεμπετλής, ο οποίος θεραπεύει κάθε πρόβλημα που εμφανίζει το αυτοκίνητο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

} Ο Άγγελος Λεμπετλής δεν είναι μόνο ένας  ξεχωριστός ηλεκτρολόγος που δίνει λύσεις εκεί που άλλοι σηκώνουν τα χέρια,, αλλά είναι και ένας θαυμάσιος από κάθε άποψη άνθρωπος.

} Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι ο Άγγελος Λαμπετλής είναι ένα νέο παιδί, που δεν πρόλαβε να λερώσει  ακόμη τη ... ψυχή του.

 

} Σ ε πολύ καλό επίπεδο κινείται και ο μηχανικός Μπάμπης που έχει μια αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και φυσικά στο χρήμα.

} Μπάμπη αν διαφωνείς μπορούμε να το συζητήσουμε, γιατί είναι μεγάλη η εμπειρία μου ώστε να μπορώ να διαγνώσει τα... προτερήματα ενός ανθρώπου.

 

Σχόλια