Όλως περιέργως, συνεχίζει να πετάει τα λεφτά του ο Σαββίδης...

 


 Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διαπράττει το ίδιο λάθος με τα μακροχρόνια συμβόλαια που υπογράφει με διάφορους παίκτες, με αποτέλεσμα να έχει πετάξει στο κάδο αρκετά χρήματα.

} Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε με τον Λούκας Τέιλορ, για να καλύψει τη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού στην ομάδα.

} Είναι τόσο σίγουροι οι... ειδικοί του  για την αξία του Τέιλορ, ώστε τόσο εύκολα και αβασάνιστα να δεσμευθεί με τριετές συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ;

 

} Αν κάποιος θελήσει να κάνει μια πρόχειρη απογραφή, πόσα χρήματα έχει ξοδέψει ο ΠΑΟΚ σε ορισμένους παίκτες που είχαν μακροχρόνια συμβόλαια, θα μελαγχολήσει.

} Αφού ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη και να επιλέξει για το πάγκο της ομάδας τον Λουτσέσκου, γιατί δεν καλεί και τον επιτυχημένο τεχνικό διευθυντή Μίχελ να επιστρέψει στο ΠΑΟΚ;

 

} Ο Φασούλας έχοντας την στήριξη του Ολυμπιακού αλλά και του Αυγενάκη, αφού δεν πέτυχε τίποτα ως Δήμαρχος και Βουλευτής, τώρα θέλει να αναλάβει την Προεδρία στην ΕΟΚ.

} Αυτόν τον αντιπαθεί τύπου, που ακόμη και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την εισήγηση του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού Ιωαννίδη είχε αξιοποιήσει, συνεχίζουν να τον σπρώχνουν για να ικανοποιήσει μια ακόμη επιθυμία του.

 

} Το θέμα με τον Ελ Καντουρί μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές, και διαφωνούμε κάθετα με όσους πιστεύουν ότι ο Μαροκινός παίκτης πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

} Τη διαφωνία μας αυτή, ανεξάρτητα τι λένε οι προπονητές και κάποιοι δημοσιογράφοι της πλάκας για τους παρακάτω σοβαρούς λόγους.

 

} Πρώτον, γιατί ο Ελ Καντουρί βρίσκεται τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο ΠΑΟΚ, τσεπώνει ένα κάρο λεφτά, χωρίς να μπορεί με βάση τις εμφανίσεις του, να δικαιολογήσει ούτε ένα μικρό μέρος από αυτά.

} Δεύτερον, γιατί αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι αργός, γιατί δεν μπορεί να οργανώσει την ομάδα αλλά και γιατί τα τέσσερα χρόνια που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα πέτυχε μόνο ένα !!! γκολ, που σημαίνει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.

} Με ποια λογική λοιπόν οι... ειδικοί αποφάσισαν να τον ανανεώσουν το συμβόλαιό του για τρία ακόμη χρόνια, αφού έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ;

 

} Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι με τον Ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι γίνεται ανανέωση ενίσχυση της ομάδας.

} Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτης έμπειρους, από παίκτες που θα έχουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα, και όχι από μετριότητες τύπου Ελ Καντουρί.

 

} Το δικό μας ερώτημα αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων του ΠΑΟΚ είναι, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν φωνάζει κοντά του τον Πρώην Πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη, να του προτείνει λύσεις, αφού και στον τομέα αυτόν ο Ζαγόρ έχει πετύχει απόλυτα;

} Βέβαια, αν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να πλαισιωθεί ο Ζαγόρ και με τον Ηλία Βιολίδη, γιατί εμπνέεται από τον φαλακρό.

Σχόλια