ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Τσίπρας ΘΑ αυξήσει τον κατώτατο μισθό όπως κατήργησε τα μνημόνια! Με ένα νόμο και ένα άρθρο!!

 Τα μέσα ενημέρωσης για δύο περίπου εβδομάδες σχολίαζαν τις επιτυχίες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο άθλημα των πλουσίων.

} Για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, οι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν ελάχιστα γιατί το θέμα δεν πουλάει…

 

} Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ανησυχούν δήλωσε ο Τσίπρας, γιατί όταν θα επανέλθουμε στην εξουσία, (πότε δεν είπε), θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό σε 800!!! Ευρώ.

} Όσο ο Τσίπρας διαπιστώνει ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνονται συνεχώς, τόσο θα αυξάνει τον... κατώτατο μισθό κοροϊδεύοντας τον κόσμο για μια ακόμη φορά.

} Τις υποσχέσεις αυτές ο Αλέξης Τσίπρας τις δίνει εκ του ασφαλούς, αφενός γιατί γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να πάρει ξανά την εξουσία στα χέρια του, και αφετέρου δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα εκτιθεί.

 

} Ευχαριστούμε πολύ τον καλό μας φίλο για το μήνυμα που έστειλε, διαφωνούμε όμως για όσα γράφει, σχετικά  με τις προσθέσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας  αγαπητέ μου δεν  επιθυμεί να διεκδικήσει κάποιο Υπουργείο στη σημερινή Κυβέρνηση όπως γράφεις στο μήνυμα που έστειλες.

} Κατά τη δική μας εκτίμηση, αυτό είναι σχετικά εύκολο να το πετύχει αν επιθυμούσε να πάρει κάποιο Υπουργείο, γιατί έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει.

 

} Είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολο  όμως για κάποιο πολιτικό, να εκλέγεται σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και να είναι αρμόδιος σε επτά Περιφερειακές Ενότητες.

} Είναι ακόμη δυσκολότερο αλλά  και πολύ τιμητικό για  έναν πολιτικό, να είναι Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και συγχρόνως να είναι Πρόεδρος της ΕΠΝΕ, αλλά Και Πρόεδρος της Επιτροπής όλων των Περιφερειών της Ευρώπης.

} Όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκτιμήσει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, τότε θα αποφασίσει για το επόμενο πολιτικό του βήμα.

 

} Είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αργά η γρήγορα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, γιατί διαθέτει τα προσόντα και μπορεί να πετύχει το στόχο του.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι Βουλευτής της Θεσσαλονίκης έχει κατασκηνώσει στην Αθήνα, και προσπαθεί χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους, να κερδίσει τη συμπάθεια του Κυριάκου και της Ντόρας.

} Όποιες πρακτικές όμως και να εφαρμόσει δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί στον Κυβερνητικό ανασχηματισμό που οι πληροφορίες μας αναφέρουν,  ότι θα γίνει μέσα στον Ιούλιο.

} Το ερώτημα που βασανίζει τους πολίτες είναι, αν ο Πρωθυπουργός αγνοεί την Θεσσαλονίκη, ή αν απαξιώνει τους Βουλευτές και δεν τους αξιοποιεί;

 

} Αγαπητέ μου, δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη κανείς σε ένα Λαό, που στηρίζει με την ψήφο του και στέλνει στη Βουλή, παλαιότερα τον Λεβέντη και τώρα τον  Βαρουφάκη και τον Βελόπουλο.

} Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την ατάκα του Στρατηγού Κονδύλη που είχε, πως αν ήξερε πόσο ηλίθιος είναι ο Ελληνικός Λαός, θα τον Κυβερνούσε από Δεκανέας, αλλά οι πράξεις ορισμένων μας οδηγούν  σε αυτό το συμπέρασμα.

Σχόλια