Μετά τον Χατζηαποστόλου και ο «δικός μας» Βαγγέλης, υπάλληλος στον ΠΑΟΚ!

 

Ο «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος ως γνωστόν άφησε στην άκρη τα εργασιακά του καθήκοντα στη Θεσσαλονίκη και προτίμησε ν’ αναλάβει την άμισθη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, μετακομίζοντας στην Αθήνα.

Μετά από μια άκρως αποτυχημένη θητεία, θύμα της οποίας έπεσε η εθνική ομάδα αλλά και η διοργάνωση του κυπέλλου, ο Βαγγέλης Γραμμένος επέστρεψε στην πόλη του και αναδιοργανώνεται. Ο Ιβάν Σαββίδης θα τον ξεχάσει; Οι πληροφορίες λένε πως δεν θα τον αφήσει έτσι καθώς δεν είναι αγνώμων. Όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Γραμμένο προκειμένου να συζητήσουν πού μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει. Ήδη έχει γίνει η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών.

Πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να ζητήσει από τον Βαγγέλη Γραμμένο να έχει ενεργό ρόλο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ξεκάθαρα όμως, αυτό θα προκύψει από την συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη. Είναι δεδομένη η εκτίμηση που έχει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στον Βαγγέλη Γραμμένο. Άλλωστε με πρωτοβουλία Σαββίδη, συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος και αναδείχθηκε πρόεδρος για μία τετραετία.

Μένει να πιστοποιηθεί σε ποια θέση θ’ απασχοληθεί στον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Γραμμένος και να ξεκαθαρίσει το ύψος των αποδοχών του.

Σχόλια