Τον δίμετρο Ντεϊόλα για τη μεσαία γραμμή; Τυχαίο ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ελ Καγκουρί;

 


 

 

Η Κάλιαρι ... έκανε το λάθος να αφήσει τον Ντεϊόλα ελεύθερο, οι δέκα περίπου ομάδες που αγωνίστηκε ως δανεικός διέπραξαν το ίδιο… λάθος και  δεν τον κράτησε καμία.

} Οι... ειδικοί του ΠΑΟΚ όμως διέγνωσαν ότι ο πανύψηλος Ντεϊόλα (1,96) περίπου είναι κατάλληλος να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας!

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Ντεϊόλα είναι ο κατάλληλος παίκτης που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι οι παίκτες που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο χώρο κατά κανόνα είναι κοντοί, ενώ ο Ντεϊόλα όπως αναφέρουμε και παραπάνω, πλησιάζει τα δύο μέτρα.

 

} Πέραν των άλλων, αυτό που επίσης μας προβληματίζει σοβαρά εμάς τουλάχιστον είναι, ότι ο Ντεϊόλα έχει τον ίδιο μάνατζερ που έχει και ο Ελ Καντουρί.

} Εκτός και αν ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει με τον μάνατζερ , να ξεφορτωθεί τον Ελ Καντουρί και τη θέση του να πάρει ο Ντεϊόλα.

 

} Ο νέος Πρόεδρο της ΕΠΟ έχει βάλει στόχο να περιορίσει τις σπατάλες στην  Ελληνική  Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, και όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

} Και δεν είναι εύκολο, γιατί δεκαετίες τώρα έχει στηθεί ένα φοβερό  οικονομικό πάρτι, και αυτός που θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο , θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα συγκρουσθεί με το πανίσχυρο σύστημα, που όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, παίζει τα περίεργα παιγνίδια του αρκετές δεκαετίες.

 

} Οι δημοσιογράφοι του γλυκού όπως και κάποιοι άλλοι με μεγάλη καθυστέρηση διέγνωσαν, ότι υπάρχουν σημάδια παραμονής του Γκαρσία στο ΠΑΟΚ.

} Διέγνωσαν δηλαδή αυτό που εμείς είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή, και είχαμε αναφέρει γιατί ο Πάμπλο θα συνεχίσει  να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ.

 

} Σε ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο, που είχε ως θέμα τη δημιουργία της Νέας Τούμπας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αριστερών ψηφοδελτίων , όπως και η γραφική Αηδονά, ψήφισαν αρνητικά.

} Η απαράδεκτη συμπεριφορά των συγκεκριμένων Δημοτικών Συμβούλων, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από το Λαό του ΠΑΟΚ, και περιμένει τις επόμενες εκλογές για να τους δείξουν την... αγάπη τους.

 

} Ο Τρεμόπουλος που έχει οδηγήσει εκατοντάδες φορές τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στα Δικαστήρια δήλωσε ότι συμφωνεί για την νέα Τούμπα, αλλά δεν μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα.

} Μπορεί ο πράσινος οικολόγος να μας τα κάνει λιανά και να μας εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει ότι δεν μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα με τη Νέα Τούμπα;

 

} Στο ερώτημα, αν η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να αγωνιστεί σε Ευρώπη και Ελλάδα χωρίς να ενισχυθεί, η δική μας απάντηση είναι ΟΧΙ.

} Και είναι ΟΧΙ, γιατί στη μεσαία γραμμή που αποτελεί και τη μεγάλη αδυναμία, οι σημερινοί παίκτες έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να καλύψουν αυτές τις θέσεις.

} Αν εξαιρέσουμε στον Σβάμπ, που σε κάποια παιγνίδι έχει δείξει ορισμένα καλά στοιχεία, και τον νεαρό αλλά άπειρο Τσιγγάρα που ξεχωρίζει για την αγωνιστικότητά του, όλοι οι άλλοι, (Ε λ Καντουρί, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Μπούργκ, Εσίτι και λοιποί), έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Όταν ο Σάντος ήταν προπονητής στο ΠΑΟΚ, όλοι μιλούσαν για το εξαιρετικό αμυντικό σύστημα της ομάδας, γιατί δέχονταν δύσκολα γκολ.

} Προχθές η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας της οποίας είναι προπονητής ο Σάντος, δέχθηκε τέσσερα γκολ από την αντίστοιχη ο μάδα της Γερμανίας, και αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν την απορία τους, αν ο Πορτογάλος τεχνικός ξέχασε να εφαρμόσει το... αμυντικό του σύστημα.

Σχόλια