Μετά τον Λουτσέσκου, πρέπει να φέρει και παίκτες...

 


 

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ , όπως και ο νέος τεχνικός το έχει εντοπίσει, βρίσκεται στη μεσαία γραμμή της ομάδας, και θα προσπαθήσει να το θεραπεύσει.

} Ο Λουτσέσκου έχει δώσει εντολή στους μάνατζερ, για τον εντοπισμό ενός η και δύο καταξιωμένων παικτών, που να μπορούν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο συγκεκριμένο χώρο.

} Θεωρούμε, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση, και αυτό που περιμένουν οι φίλαθλοι είναι το αποτέλεσμα.

 

} Σε ό,τι αφορά τους κεντρικούς επιθετικούς, υπάρχει ο Κρμέντσικ που ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα του,  υπάρχει ο Πρίγιοβιτς που θέλει να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά στέκεται εμπόδιο η ομάδα στην οποία ανήκει, και φυσικά ο Σφιντέρσκι που στο φετινό πρωτάθλημα είχε μια καλή παρουσία.

} Ένα δεύτερο επίσης σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η περίπτωση του Ζίβκοβιτς που ήρθε από την Μπενφίκα, και γίνονται συζητήσεις για το συμβόλαιό του.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΠΑΟΚ εξέφρασε και ο Λημνιός που δεν έπεισε τους Γερμανούς.

 

} Στα θετικά εντάσσουμε το γεγονός την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αναθέσει την ομάδα στον Λουτσέσκου  αρκετά νωρίς, ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο ο Ρουμάνος να εργαστεί για το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ.

} Όλα φαίνονται ιδανικά για τη νέα πορεία του ΠΑΟΚ, και αυτό οφείλεται στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

 

} Αγαπητέ μου, αυτό που θέλουν οι υγιείς φίλαθλοι από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ είναι, όχι ν α βοηθήσει το ΠΑΟΚ, αλλά να μην επιτρέψει να τον αδικήσουν.

} Μπορεί ορισμένοι να ενοχληθούν πάλι, εμείς όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος που παίζει ο Μάκης Γκαγκάτσης για τη θωράκιση του ΠΑΟΚ.

} Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ και Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συμμετέχει στην εκτελεστική επιτροπή  της ΕΠΟ που παίρνει τις αποφάσεις, και με την προσωπικότητά του κάνει το αυτονόητο.

 

} Οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση έμπειρων και ικανών παικτών, έχει ανησυχήσει της ομάδες του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

} Απόδειξη για τις φετινές προθέσεις του ΠΑΟΚ αποτελεί και η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, να επιλέξει και να αναθέσει την ομάδα στον επιτυχημένο τεχνικό Λουτσέσκου.

 

} Στο παιγνίδι της Κ19 ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και στον Αστέρα Τρίπολης, για μια ακόμη φορά έλαμψε το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή Κούτσια.

} Τώρα ο μικρός χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται να παραμείνει σεμνός και ταπεινός, γιατί ο κίνδυνος να πάρουν τα μυαλά του αέρα, είναι υπαρκτός.

 

} Ο Τσιτσιπάς δήλωσε μετά τη μεγάλη του επιτυχία, ότι μεγάλο πράγμα για κάποιον που προέρχεται από κάποιο μικρός της Ελλάδας να πετύχει τόσα πολλά πράγματα.

Έπρεπε να γνωρίζει όμως ο Στέφανος, ότι όλα σχεδόν τα ταλέντα προέρχονται από μεγάλα χωριά και από φτωχογειτονιές, γιατί στις μεγάλες και πλούσιες Πόλεις ευδοκιμούν οι... πισωγλέντηδες.

 

} Κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι, δεν μπορούν ακόμη να το χωνέψουν, πως ο πρώην παίκτης, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, επιλέγει από την UEFA, από τους τέσσερις Προέδρους των μεγάλων ομάδων και την Πολιτεία, να αναλάβει την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Αντί να χαίρονται που η προσωπικότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη ανάγκασε όλους τους αρμόδιους του ποδοσφαίρου να συμφωνήσουν στην επιλογή του για την Προεδρία της ΕΠΟ, σαλιαρίζουν διάφορες ανοησίες , αλλά δεν έχουν ακροατήριο να τους ακούσει.

Σχόλια