Ύπνος βαθύς, μανούλα μου να χαρώ εγώ!!!

 

 


Μανούλα μου να χαρώ εγώ, λένε κάποιοι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ που σε συνεννόηση με τους μάνατζερ βάζουν σε αυτό το άνυδρο κι ανέραστο ρεπορτάζ ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, άρθρα θαυμασμού για Κούτσια, Κωνσταντέλια, Τσιγγάρα και Τζόλης. Αναμένεται να φάμε στη μάπα Λύρατζη και κανά 2-3 ακόμη από τη Β ομάδα που εκπροσωπούνται από την ίδια μανατζερική ομάδα.

Όπως καταλάβατε η ομάδα σκάουτερς Jack Daniels PAOK fc πιάστηκε πάλι αδιάβαστη και θυμήθηκε ένα ματς που παρακολούθησε πριν 2-3 χρόνια με τη Κάλιαρι κι από εκεί βγαίνει είδηση κι αυτό το καλοκαίρι. Έρχεται κι ο μπαμπάς Λουτσέσκου και προτείνει ό,τι βρει στην Ουκρανική αγορά. 

Ε, κάτι να προτείνουμε βρε παιδιά, αφού δεν κινείται φύλλο. Για ποιο λόγο να έχεις σκάουτερς, για ποιο λόγο να έχεις τεχνικό διευθυντή, για ποιο λόγο να έχεις ποδοσφαιρική ομάδα. Τι χρειάζεσαι; Μόνο Skype. Α ναι...και την Γκοτσάρεβα.

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη συνάντηση και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πίσω στις μεταγραφές σε σύγκριση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου! Ύπνος βαθύς, μανούλα μου να χαρώ εγώ!!!

Σχόλια