Σαββίδης, όπως λέμε...Μελισσανίδης!

 

 


 Την καθημερινή και μόνιμη κριτική που ασκεί στα ραδιόφωνα "πληρώνει" ο φίλαθλος και ο οπαδός του ΠΑΟΚ, τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Και για να γίνει σαφές. Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την ώρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψη Λουτσέσκου ξεκίνησαν μια επικριτική τακτική που τώρα γίνεται μπούμεραγκ. Άρχισαν να θέτουν θέματα όπως:
- Λουτσέσκου και 1,8 εκ. ευρώ
- Ο Γκαρσία μας
- Τα μωρά του Γκαρσία μας
- Ποδοσφαιριστές που αγαπήσαμε
Αυτά, μαζί με την υπόθεση ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ, φέρνουν μια Μελισσανίδειο τακτική που σημαίνει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ από το κάτω ράφι.

Και για να εξηγήσω...
1) Ο Λουτσέσκου αντιλήφθηκε πως υπήρξε και υπάρχει μουρμούρα για το 1,8 εκ. ευρώ της προπονητικής ομάδας, αλλά και για τη φυγή του πριν 2 χρόνια με αφορμή τα πετροδόλαρα. Τώρα θέλει να αποδείξει πως δεν θα "ξοδέψει" τον μεγαλομέτοχο, καθώς μπορεί να τα καταφέρει με τα εργαλεία που ήδη έχει.
2) Ο Λουτσέσκου θέλει να αποδείξει επίσης πως δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, άρα δεν θα τους αντικαταστήσει με πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές. Το ζητούν οι συναισθηματικοί ΠΑΟΚτσήδες και κάποιοι άμπαλοι ρεπόρτερ του δικεφάλου. "Για ποιο λόγο να σπάσω αυγά;", σκέφτεται.
3) Ο συναισθηματικός και άμπαλος ΠΑΟΚτσής θα περιμένει μέχρι τη λήξη των μεταγραφών την επιστροφή του Πρίγιοβιτς, του Μάτος και άλλων πριγκίπων του παραμυθιού. Αυτό δείχνει την αμπαλοσύνη και τη μη γνώση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτοί είμαστε ως λαός! Έτσι κι ο Λουτσέσκου, που το γνωρίζει και αυτό, μπήκε στη φάση του ΠΑΟΚτσή. Fantastic players!!!
4) Οι έως τώρα οι μεταγραφικές υποθέσεις και τα ονόματα που ακούγονται δεξιά - αριστερά δείχνουν πως η ομάδα σκάουτερς του ΠΑΟΚ κινείται σε ρηχά νερά. Στόραρ το 2014, Στόραρ το 2017, Στόραρ το 2021.
5) Πλησιάζει το ΝΕΟ γήπεδο...αυτό σημαίνει μεταγραφές που την επόμενη 3ετία δεν θα πονέσουν το ταμείο της ΠΑΕ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Τα 20 εκ. ευρώ μπάτζετ άρχισαν να μας θυμίζουν 1) το "ανοιχτό μπάτζετ" του Ιβάν Σαββίδη προς τον Λουτσέσκου κάποια χρόνια πριν και 2) το αφήγημα του Financial Fair Play.

Νικόλα πως τα βλέπεις τα πράγματα;
Φίλε μου γλυκέ, να σου πω κάτι; Εδώ υπάρχει παραμύθα! Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ!

Σχόλια