Στο ράφι ο Τζόλης, στα κάγκελα ο Ιβάν!..

 


Στα χαρτιά έμεινε το ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη. Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ δεν… εμφανίστηκε ποτέ, ενώ ακόμη και η ταπεινή Κλαμπ Μπριζ (την οποία οι φωστήρες της Τούμπας είχαν απορρίψει ως επιλογή επειδή δεν έγινε 15 εκατ. ευρώ) έστριψε όταν άκουσε τις απαιτήσεις των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη. Ούτε καν η Μπρέντφορντ (νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ) που υποτίθεται ότι τον παρακολουθούσε δεν σήκωσε το τηλέφωνο!

Κι όμως, ο μεγαλομέτοχος περίμενε χρήματα από την πώληση του μικρού από τη Δόμβριανη και γι’ αυτό το περιβάλλον του ξεκίνησε τις συζητήσεις από τα… 15 εκατ. ευρώ ακατέβατα. Όμως ο Τζόλης από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία χάθηκε στη μετριότητα και περιορίστηκε στον πάγκο, ενώ όποτε κλήθηκε στην Εθνική δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από αυτόν.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε και Ευρώπη, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε παρέμεινε στα χαρτιά, καθώς οι άπειροι παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» κλήθηκαν για πρώτη φορά να διαχειριστούν ένα μεγάλο project και το… έκαψαν!

Η πιο ακριβή μεταγραφή που έχει γίνει για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αν ο Τζόλης συνέχιζε να έχει την ίδια εξέλιξη, τα χρήματα που έδωσε η Αλ Ιτιχάντ για τον Σέρβο θα φαίνονταν λίγα, όμως στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν να συζητάνε από τα… 15 εκατ. ευρώ και απέρριψαν ακόμη και την πρόταση της Κλαμπ Μπριζ που ήταν κάτω από 10 εκατ. ευρώ γιατί τα θεώρησαν λίγα…

Το θέμα όμως στις μεταγραφές δεν είναι πόσο θες να πουλήσεις, αλλά πόσα πιάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στην αγορά. Ούτε πόσα… θέλει ο κάθε πρόεδρος για να καλύψει τις ζημιές του στην ομάδα.

Σχόλια