Θολό τοπίο με τον Ιβάν...

 

 


 

Στο ΠΑΟΚ το τοπίο είναι θολό, τόσο με την παραμονή του Ιβάν Σαββίδη, όσο και με την διάθεσή του να ενισχύσει την ομάδα στο μεταγραφικό τομέα.

} Το πρόβλημα της ομάδας στη μεσαία γραμμή είναι γνωστό, το γνωρίζουν οι πάντες, μέχρι σήμερα όμως δεν αποκτήθηκε ούτε ένας παίκτης για να καλύψει το κενό στο συγκεκριμένο χώρο.

} Οι παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ είναι αρκετοί, κανείς δεν γνωρίζει όμως αν είναι ικανοί να ενισχύσουν την  ομάδα στο χώρο που τους χρειάζεται.

 

} Μιλάμε για τους Σπόραρ, Ντειόλα, Κοτσέργκιν και άλλους, για τους οποίους  έδειξε ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υπήρξε κάποια συμφωνία.

} Σχετικά με τον Ντειόλα της Κάλιαρι, ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα (1) εκατομμύριο ευρώ, ενώ η Ιταλική ομάδα έχει κοστολογήσει τον παίκτη στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

} Η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης έχει αλλάξει φιλοσοφία και δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει άλλα χρήματα στο κάδο, για την απόκτηση παικτών που δεν αξίζουν.

 

} Σε ό,τι αφορά την γνώμη του Λουτσέσκου δεν γνωρίζουμε αν είναι θετικός για κάποιο από τους παραπάνω παίκτες, και η σιωπή του Ρουμάνου μας προβληματίζει.

} Τα περιθώρια είναι πολύ στενά για τον ΠΑΟΚ, και θα πρέπει οι παίκτες που θα αξιολογηθούν και θα αποκτηθούν, να είναι κατάλληλοι για την ενίσχυση της ομάδας.

} Ήδη από προηγούμενες  μεταγραφικές κινήσεις, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα πρέπει να δοθούν και πάλι δανεικοί, γιατί έχουν αποδείξει ότι δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.

 

} Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει ο Ιβάν Σαββίδης, γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω τα χρήματα που ξόδεψε για μετρίους παίκτες, είναι πάρα πολλά, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα.

 

} Ο Κουλούρης έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και συμφώνησε αμέσως με τον Ατρόμητο Περιστερίου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα αγωνιστική περίοδο.

} Όταν ρωτήθηκε ο Λουτσέσκου ποιους  παίκτες  είναι διατεθειμένους να δώσει δανεικούς η ακόμη και να αφήσει ελεύθερους, ο Ρουμάνος  ήταν ξεκάθαρος.

} Από τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να φύγει κανένας παίκτες, αν στη θέση του δεν αποκτηθεί κάποιος νέος που να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.

 

} Όταν η ερώτηση έγινε για συγκεκριμένο παίκτη, και ειδικότερα για τον πανύψηλο Ντειόλα της Κάλιαρι, ο Λουτσέσκου απάντησε ότι τους παίκτες τους κοστολογεί με βάσει την αγωνιστική τους ικανότητα, και όχι με βάση το... ύψος τους.

 

} Όπως συμβαίνει στην Ελλάδα να κληρονομούν τα παιδιά το ταλέντο του Πατέρα τους, έτσι συνέβη για ορισμένους δημοσιογράφους με το γιο του Πέτζα.

} Μακάρι το παιδί να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του pατέρα του και να διαπρέψει στο χώρο του μπάσκετ με το οποίο ήδη ασχολείται.

} Έχουμε όμως κάποια παραδείγματα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι το ταλέντο δεν κληρονομικό χάρισμα, και τέτοια παραδείγματα έχουμε πολλά.

 

} Έχουμε την περίπτωση τον γιο του Πάριου, τον Χάρη Βαρθακούρη, που πίστεψε ότι επειδή ο Πατέρας του είχε εξαιρετική φωνή, ότι θα πρέπει να γίνει και αυτός τραγουδιστής.

} Έχουμε την περίπτωση των Α/φών Διονυσίου, που ακολούθησαν το επάγγελμα του τραγουδιστή, αλλά καμιά σχέση δεν έχουν με τον μακαρίτη τον Στράτο.

} Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε εκατοντάδες τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά αυτές είναι αρκετές για να πειστούν ορισμένοι, ότι το ταλέντο δεν κληρονομείται απαραίτητα λε και είναι... οικόπεδο.

Σχόλια

 1. Ως χρυσό προσπαθούν να παρουσιάσουν τις...πορδές, οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ, παρακολουθώντας τις ανύπαρκτες μεταγραφικές εξελίξεις ως σταρ - influencers του Instagram.

  Οι συγκεκριμένοι θεωρούνται οι χειρότεροι ρεπόρτερ ομάδας που θέλει να λέγεται μεγάλη και να προοδεύει μέρα με τη μέρα. Ομάδας που θέλει να μπει στο TOP 20. Λέμε τώρα...

  Μάλιστα, αυτοί οι άμπαλοι τύποι, είναι οι πρώτοι που ρίχνουν τον ύπνο του δικαίου. Προσπαθούν δε, με τα ανέραστα άρθρα τους να κοιμήσουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

  Stratego, Subuteo, Monopolis, Company of Heroes είναι οι τίτλοι που δίνουν και παίρνουν στα ΜΜΕ. Οι απίθανοι και άνευροι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ λένε αριστερά και δεξιά πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα λόγω πρωταθλήματος κτλ.. Δηλαδή δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να θέλουν οικονομική ασφάλεια, που να θέλουν να παίξουν σε μια φημισμένη ευρωπαϊκή ομάδα, που να θέλουν να ανεβάσουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

  Έτσι, οι χαρτάκηδες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ηρεμούν τον κόσμο πως όλα είναι...φυσιολογικά. Όπως για παράδειγμα και οι νέες περήφανες πωλήσεις που έρχονται.

  Με αυτά που συμβαίνουν και αυτό το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ είναι κανείς να απορεί. Τελικά όταν επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη δεν είσαι ηλίθιος, αλλά επικίνδυνος!!!

  Κι αυτοί που τα σιγοντάρουν ή τα κρύβουν είναι μάλλον στο...πέι ρολ. Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιες ανεξάρτητες φωνές που λένε την αλήθεια, για να μην τους πάρει όλους η μπάλα.

  Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινάει καλά και φέτος! Και ο Λουτσέσκου φαίνεται πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Μακάρι να έχει το άγγιγμα του Μίδα γιατί αλλιώς...

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου