Οσο δεν κάνει μεταγραφές, τόσο θα φουντώνουν οι ψίθυροι ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ...

 


 

Ακούγονται διάφορα σχετικά με την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να συνεχίσει στο ΠΑΟΚ, ή να τον παραχωρήσει σε κάποιο επίσης δυνατό επενδυτή.

} Σε ό,τι αφορά τον Σαββίδη, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν είναι μόνο ένας μεγάλος επενδυτής, αλλά και ένας άνθρωπος που λατρεύει τον ΠΑΟΚ.

} Για να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν, θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, που δύσκολα μπορεί κάποιος να τους εξηγήσει.

 

} Όσο ο ΠΑΟΚ δεν προχωράει στην απόκτηση παικτών που θα καλύψουν τα κενά της ομάδας, οι ψίθυροι αυτοί όλο και περισσότερο θα μεγαλώνουν…

} Σχετικά με την περίπτωση του Ντειόλα, η Κάλιαρι μείωσε τις οικονομικές της απαιτήσεις, και ο ΠΑΟΚ βλέπει θετικά την απόκτησή του.

} Άλλωστε, αν ο Ντειόλα που έχει ύψος 1,96 δεν κάνει για την ποδοσφαιρική ομάδα, μπορεί να είναι χρήσιμος στις ομάδες μπάσκετ και Βόλεϊ.

 

} Παρά τους ψιθύρους που όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω ακούγονται, εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ.

} Εκτός, και αν υπάρχουν τέτοιοι σοβαροί λόγοι, ώστε δεν επιτρέπουν τον επιτυχημένο επιχειρηματία να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΠΑΟΚ.

} Ακόμη, αυτός που θα άνοιγε το στόμα του πρώτος θα ήταν ο Λουτσέσκου, ο οποίος ήρθε στο ΠΑΟΚ να ξαναγράψει μια επιτυχημένη προπονητική πορεία, και όχι να αντιμετωπίσει προβλήματα.

 

} Η Κάλιαρι κοστολογεί τον  Ντειόλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολλά λένε στο ΠΑΟΚ και προτείνουν τα μισά χρήματα.

} Από την πλευρά του ο Λουτσέσκου εμφανίζεται να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις, και αυτό προβληματίζει σοβαρά τους φιλάθλους.

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως πως και η νέα αγωνιστική περίοδος δεν θα είναι ιδανική για τον ΠΑΟΚ.

 

} Ακόμη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που τα οικονομικά του ΠΑΟΚ την εποχή του ήταν τρισάθλια, έκανε καλύτερες και ακριβότερες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ.

} Εκτός, και αν ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει να...πέσουν οι τιμές, και την τελευταία στιγμή αποφασίσει να πάρει παίκτες από το κάτω... ράφι.

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ εμπιστεύεται απόλυτα τον Ιβάν Σαββίδη και πιστεύει πως η ενίσχυση της ομάδας θα γίνει, δεν θέλει όμως να διαθέσει χρήματα για την απόκτηση παικτών που δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα, όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

 

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Πρόεδρε, αλλά αυτή η χαλάρωση που υπάρχει στο ΠΑΟΚ, είναι λογικό να ανησυχεί τους φιλάθλους.

Σχόλια