Απινιδωτής 1.200 ευρώ έσωσε τη ζωή τον Έρικσεν! Σαν αυτούς που έχουμε σε κάθε γήπεδο στην...Ελλάδα!!

 


Ο Κρίστιαν Έρικσεν σώθηκε. Ποιος τον έσωσε; Ένας απινιδωτής που κοστίζει από 1.200 ευρώ ένας απλός εξωτερικός, έως 7.000 ευρώ που είαι ο νοσοκομειακός. Ναι, ρε, φίλε. Ο Κρίσταν Έρικσεν σώθηκε για 1.200 ευρώ. Επειδή υπήρχε απινιδωτής στο γήπεδο.

Ήταν αδύνατον, φυσικά, να μην υπήρχε απινιδωτής στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής Δανίας. Εκεί εί αι οργανωμένες κοινωνίες. Είναι σοβαροί άνθρωποι.

Στην Ελλάδα, σε πόσα γήπεδα υπάρχουν απινιδωτές; Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, για τα γήπεδα που γίνονται αγώνες της Super League1;

Κι εγώ, δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν. Να μας ενημερώσει ο Μπουτσικάρης σε πόσα παιχνίδια υπήρχε αυτό το εργαλείο των 1.200 ευρώ, που έσωσε την ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ή, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει ο Ζαγοράκης ή αν δεν ξέρει, επειδή είναι φρέσκος, να μας το πει ο Γραμμένος, αν υπήρχαν απινιδωτές στα ματς του κυπέλλου;

Μήπως μπορούν όλες αυτές οι παλιές καραβάνες του ποδοσφαίρου, που έλιωσαν παντελόνια στην ΕΠΟ, να μας πούνε αν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπάρχουν απινιδωτές; Διότι αυτό που συνέβη στον Έρικσεν, θα μπορούσε να συμβεί και σε ματς του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Μπάλα παίζεται κι εκεί.

Ο Λεουτσάκος της Super League2 έχει άποψη; Υπάρχουν; Σιγά, μην ξέρει.

Για να τελειώσουνε. Σήμερα κιόλας πρέπει να το δούνε το πράγμα ο Ζαγοράκης με τον Μπουτσικάρη και τον Λεουτσάκο να κάνουν μία έρευνα. Να δούνε, αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν, στο φινάλε. Κι ο Αυγενάκης, επίσης.

Τώρα, θα πεις, εδώ γίνονται παιχνίδια χωρίς γιατρό κι εσύ γράφεις ότι πρέπει να έχουνε και απινιδωτές; Πλάκα μας κάνεις; Με την ζωή δεν κάνει κανένας πλάκα, μάστορα. Δώ και τώρα νας μας πούνε αν υπάρχουν ή όχι, απινιδωτές. Να μη χάσει κανένας τη ζωή σου για 1.200 ευρώ.

Σχόλια

  1. Είστε σίγουροι ότι υπάρχουν σε όλα τα Κεντρα Υγείας και λειτουργούν ?
    Μήπως υπάρχουν σε μεγάλες σχολικές μονάδες π.χ Ευκλείδης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου