ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι ΝΔ Υπουργοποιούν και προσλαμβάνουνε τις γυναίκες τους στη Βουλή…

 } Ανεξάρτητα αν ο διορισμός της συζύγου του Κουμουτσάκου στη Βουλή έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση, η επιλογή της συζύγου ενός Υπουργού, για τους πολίτες χαρακτηρίζεται σκάνδαλο.

} Όταν όμως ο Βορίδης Υπουργοποιεί την πρώην γυναίκα του και την κάνει Υφυπουργό Υγείας ενώ είναι Δικηγόρος, γιατί να  μη δώσει μια θέση και ο Κουμουτσάκος στη δική του γυναίκα;

 

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η μέχρι τώρα θητεία του Διοικητή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, είναι περισσότερο από επιτυχημένη.

} Αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση οφείλεται στην εμπειρία του Νίκου Αντωνάκη, αλλά και στην υποδομή που υπήρχε στο Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

} Και όταν αναφερόμαστε στην υποδομή του Νοσοκομείου, εννοούμε τα στελέχη του που επανδρώνουν  το διοικητικό κομμάτι.

 

} Αναφερόμαστε στην Διευθύντρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χατζηβασιλείου, που αποτελεί τον σταθερό και βασικό πυλώνα της καλής και εύρυθμης λειτουργίας του.

} Η Δέσποινα Χατζηβασιλείου διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει μια διευθύντρια ενός  Δημόσιου Νοσοκομείου, για να λειτουργήσει με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

} Αν στην αξιοπρεπή και αποτελεσματική Δέσποινα Χατζηβασιλείου, προσθέσουμε και την τεράστια φήμη που έχει η παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, Διευθυντής της οποίας είναι ο εξαιρετικός χειρουργός και θαυμάσιος άνθρωπος Γιώργος Τσικόπουλος, τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης θεωρείται από τα καλύτερα της Χώρας.

 

} Θα ήταν παράλειψή μας  να μην αναφέρουμε το πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει για την καλή λειτουργία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η Υποδιοικήτρια Σαμπρίνα Τιτοπούλου, για την οποία μόνο θετικά σχόλια υπάρχουν.

 

} Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, περίμενε να χωρίσει με την Μαρίνα και εκτός από τα γενέθλιά του να παρουσιάσει και το βιβλίο που έγραψε αφιέρωμα στη Μάνα του, έχοντας δίπλα του το γιό του.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι όταν ο Γιώργος Πατούλης παρουσίαζε το βιβλίο του μαζί με τον γιό του, η Μαρίνα βρίσκονταν κλεισμένη στο σπίτι της και είχε πλαντάξει στο κλάμα.

} Αυτά όμως θα έπρεπε να τα σκεφθεί η Μαρίνα, όταν ανεβασμένη στο καλάμι, εμφανίζονταν  στα κανάλια ... απρόσεκτα δείχνοντας τα... προσόντα της.

 

} Μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν από τη θέση μας, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να την εκφράσουμε μήπως οι αρμόδιοι αποφασίσουν να βάλουν σε τάξη κάποιους ... κατεργάρηδες που με την συμπεριφορά τους πληγώνουν  την εικόνα του Περιφερειάρχη.

}  Το Έχουμε επισημάνει και άλλες φορές,  ότι κάποιοι Προϊστάμενοι όπως και ορισμένοι υπάλληλοι δεν δείχνουν το ανάλογο ενδιαφέρουν που θα έπρεπε, και με βάση την προσφορά τους δεν δικαιολογούν ούτε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που τσεπώνουν.

} Ακόμη, κάποιοι βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι, έχουν ντυθεί με εκείνο το περίεργο ύφος που... σκοτώνει, και προκαλούν με την συμπεριφορά τους.

 

} Αν οι Γενικοί Διευθυντές δεν θέλουν η δεν μπορούν  (αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία), να συνετίσουν τους κακομαθημένους, υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος να βάλει στη θέση τους όλους αυτούς  τους κατεργάρηδες, και αυτή είναι η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης.

} Είναι γνωστό, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι η Νανά Αηδονά έχει στόχο την καλή λειτουργία των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, και δεν χαϊδεύει αυτιά όπως κάνουν κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να κρατήσουν εύθραυστες ισορροπίες, γι αυτό και μπορεί να θεραπεύει προβλήματα που ορισμένοι άλλοι εμφανίζονται ανίκανοι να το κάνουν.

 

Σχόλια