Ο Μελισσανίδης "ξηγήθηκε". Ο Ιβάν;;

 


 

 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο σταθερή απόδοση σε όλη την αγωνιστική σεζόν, όπως και ποιοτικότερους παίκτες από τον ΠΑΟΚ.

} Σε ένα τελικό Κυπέλλου όμως, παίζει σημαντικό ρόλο το πάθος και η αγωνιστική διάθεση των παικτών, και φυσικά ο παράγοντας τύχη.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο, αν οι παίκτες παίξουν με μυαλό και χωρίς κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

} Επίσης, θεωρούμε ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επιλογές του Γκαρσία, ο οποίος μας έχει συνηθίσει στους πειραματισμούς και στο... σύστημα με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ.

} Δεν πρέπει να ξεχάσει ο Πάμπλο, ότι τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας στους τελευταίους αγώνες, τα κατέκτησε παίζοντας με ενισχυμένο κέντρο.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, κάποιοι προσπαθούν να βρωμίσουν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, γιατί δεν τους εξασφάλισε προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου.

} Το χειρότερο είναι, ότι συγκρίνουν τη σημερινή κατάσταση όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η πανδημία και αποφασίζει η Επιτροπή Υγείας γι αυτούς που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο και φυσικά είναι ελάχιστοι.

} Αυτοί που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να ασκήσουν κριτική στο Θοδωρή Ζαγοράκη, καλά θα κάνουν να βρουν κάποιο άλλο επιχείρημα, γιατί αυτό που χρησιμοποιούν είναι  άστοχο και γελοίο.

 

} Αντίθετα με τον Ιβάν Σαββίδη που κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τις προθέσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο ηγέτης της ΑΕΚ Μελισσανίδης πήρε ξεκάθαρη θέση.

} Ο Μελισσανίδης άφησε σε εκκρεμότητα το θέμα του τεχνικού λέγοντας ότι αν βρεθεί καλύτερος προπονητής θα αντικαταστήσει τον ΧΙΜΕΝΕΘ.

} Ήταν όμως ξεκάθαρος για την ομάδα λέγοντας, ότι θα την ενισχύσει με την απόκτηση επτά  (7) τουλάχιστον καταξιωμένων παικτών.

 

} Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στον Λουτσέσκου λέγοντας ότι είναι φαν του Ρουμάνου τεχνικού και θα τον ήθελε στην ΑΕΚ, αν χαμηλώσει τις εξωφρενικά μεγάλες οικονομικές του απαιτήσεις.

 

} Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, ο Ιβάν Σαββίδης δεν ξεκαθάρισε ακόμη αν θα κρατήσει τον Γκαρσία στο πάγκο της ομάδας, και αν ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που θα αποκτήσει από το πάνω... ράφι.

 

} Οι αρμόδιοι της ΚΕΔ τιμώρησαν-χάϊδεψαν τον Κορομηλά για το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος του ΠΑΟΚ στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, δεν έκαναν όμως το ίδιο και για τον οπαδό του Άρη Πουρσανίδη, που ειδικότερα στα δύο πρώτα δεκάλεπτα έπαιζε 70% υπέρ της Αθηναϊκής ομάδας.

} Είναι γεγονός και εμείς το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι τα κομπλεξικά παιδιά της διαιτησίας, που αντί να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους ώστε να μην διαμαρτύρονται οι ομάδες, μοιράζουν τεχνικές ποινές για να επιβληθούν, έχουν τεράστιες ευθύνες για την απαξίωση και υποβάθμιση που υπάρχει στο μπάσκετ.

 

} Αλήτες που ευδοκιμούν στη Χώρα μας γιατί υπάρχει πλήρη ατιμωρησία , έσπασαν το αυτοκίνητο του παίκτη του ΠΑΟΚ Νινούα, και αφαίρεσαν ένα φάκελο με χρήσιμα έγγραφα, και μια τσάντα με χρήματα.

Σχόλια