Εκτός κλίματος ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, έκανε άνω κάτω την ομάδα ενόψει τελικού...

  

Στο χθεσινό παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γκαρσία έδειξε ότι δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ, και ότι βρίσκεται εκτός κλίματος σχετικά με την επιθυμία του κόσμου.

} Χρησιμοποίησε άπειρους παίκτες, και οδήγησε το ΠΑΟΚ σε ήττα και μετά έκανε περίεργες δηλώσεις αναστατώνοντας τους πάντες και δημιουργώντας αρνητικό κλίμα εν όψει του Κυπέλλου.

} Έπρεπε στο τελευταίο παιγνίδι με τον Αστέρα που πάντα δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ, να πειραματιστεί και να χάσει η ομάδα το αήττητο;

 

} Μετά την  χθεσινή του αγωνιστική φιλοσοφία, εμείς δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πλέον, ότι ο Γκαρσία δεν πρέπει να παραμείνει στο πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν.

 

} Σε ένα ακόμη παιγνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στο ΠΑΟΚ, τα ξεφτιλισμένα παιδιά της διαιτησίας που με τα εγκλήματά τους έχουν υποβαθμίσει και απαξιώσει το μπάσκετ, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν την Αθηναϊκή ομάδα.

} Πέρα από την ευαισθησία που έδειξαν μόνο σε βάρος του ΠΑΟΚ, δίνοντας δύο τεχνικές ποινές , στα τελευταία δευτερόλεπτα του 4ου δεκαλέπτου, φρόντισαν να δείξουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

} Βέβαια, ότι η διοίκηση, τέλος πάντων η επιτροπή, επιτρέπει, δέχεται να ορίζεται διαιτητής σε παιγνίδια του ΠΑΟΚ ο οπαδός του Άρη Γ. Πουρσανίδης, τότε πρέπει όλα να τα περιμένει.

 

} Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα υποβάλει ένσταση και θα  δικαιωθεί, αλλά μαζί με την ένσταση να ζητήσει και την τιμωρία του Κορομηλά και του Πουρσανίδη. Για να δούμε, θα κάνει;

 

} Κάποιοι ευαίσθητοι ρίχνουν το ανάθεμα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, γιατί ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

} Κι εγώ θα επιθυμούσα τον τελικό με κόσμο είναι η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τους ειδικούς, ειδικότερα όταν πρόκειται για την υγεία όλων μας.

} Ακόμη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ένιωσε την ανάγκη να διευκρινίσει όσα ακούγονται σχετικά με τις προσκλήσεις που έχει στη διάθεσή του λέγοντας ότι είναι ελάχιστες  και δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις ανάγκες των μελών .

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι ο σημερινός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συμπεριφέρεται περισσότερο σαν οπαδός παρά ως παράγοντας, και προσπαθεί να συγκρίνει τη συμπεριφορά του με αυτή του Νίκου Βεζυρτζή.

} Η απάντηση που δίνουμε στο φίλο μας είναι, ότι προσπαθεί να συγκρίνει ανόμοια πράγματα, γιατί τι σχέση μπορεί να έχει ο Χαζόπουλος με τον επιτυχημένο Πρόεδρο Νίκο Βεζυρτζή, που εκτόξευσε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ στα ύψη;

} Ο Χαζόπουλος βρέθηκε να κάνει τον ηγέτη στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, βάζει όσα χρήματα μπορεί και είναι αρκετά χρήσιμα για την περίοδο, αλλά όχι και να φτάσουμε στο σημείο να τον συγκρίνουμε με τον Νίκο Βεζυρτζή ;

 

} Ο Σνάουτσνερ θεωρεί δεδομένη την παραμονή του Γκαρσία φυσικά  και τη δική του στο ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, γι αυτό και άρχισε να φτιάχνει το καινούργιο πρόγραμμα και να σχεδιάζει τη νέα ομάδα.

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Σνάουτσενρ έχει πάρει το ΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, η αν αυτή είναι η δική του επιθυμία όπως και του Γκαρσία.

} Το πιο πιθανό είναι αυτό το σενάριο, γιατί η ανακάλυψη ενός έμπειρου και καταξιωμένου τεχνικού κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να εντοπιστεί, και εκτός των άλλων θα είναι και πολύ απαιτητικός.

 

} Αγαπητέ μου συμφωνούμε απόλυτα με τους αρμοδίους  του ΠΑΟΚ, που ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο τερματοφύλακα να ενισχύσει την ομάδα.

} Μπορεί ο Γκαρσία στα τελευταία παιγνίδια να δείχνει ότι εμπιστεύεται τον Πασχαλάκη, ωστόσο το παλικάρι  με το πορτοκαλί μαλλί και το ζωγραφισμένο σβέρκο, δεν είναι σταθερός όσο θα πρέπει να είναι ένας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, και αυτό το διαπιστώνουμε σχεδόν σε κάθε παιγνίδι.

} Πέρα από την γνωστή του αδυναμία στις εξόδου, στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό δέχθηκε πάλι ένα αστείο γκολ, και ενώ έβλεπε τη  μπάλα να περνάει δίπλα του, δεν έκανε τίποτα ώστε να μην την αφήσει να καταλήξει στα δίχτυα του.

 

} Αλλά και χθες με τον Αστέρα, μπορεί να έπιασε το πέναλτι, αλλά με λάθος τρόπο. Και αυτό το λάθος, οδήγησε σε νέα εκτέλεση και ήττα του ΠΑΟΚ. Πότε θα δώσει βαθμούς ο Πασχαλάκης στην ομάδα;

Σχόλια