Ούτε η Μαλέσκου συμβόλαιο σαν του Λουτσέσκου που έγδαρε τον Ιβάν!


 

Μισό λεπτό, θα μιλήσουμε σοβαρά για τον Λουτσέσκου. Βγάζει ο Ιβάν Σαββίδης ένα μανιφέστο, ότι έδιωξε τον Πάμπλο Γκαρσία, γιατί οι συναισθηματισμοί δεν χωράνε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα. Σωστός, σου λέω εγώ. Δεν πάει να πει, δηλαδή, ότι όποιος είναι ΠΑΟΚάρας, κάνει και για προπονητής στην ομάδα.  Εδώ μιλάμε επαγγελματικά, σου λέει ο Ιβάν. Γειασάν του μάγκα.

Την επόμενη μέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει δηλώσεις στον ρουμανικό Τύπο. Ότι άκουσε την καρδιά του και πήγε στον ΠΑΟΚ. Δεν λειτούργησε, δηλαδή, επαγγελματικά αλλά συναισθηματικά. Ψυχή βαθιά, δηλαδή, ο Ραζβάν. Μάλιστα. Κάτι που δεν γούσταρε ο Ιβάν. Κύριε, σου λέει, εδώ μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλω επαγγελματίες.

Μάλιστα. Ρώτησε την καρδιά του. Μπορεί να άκουσε Πέγγυ Ζήνα εκείνο το βράδυ, που ρωτούσε την καρδιά της, και το αποφάσισε ο Ρουμάνος.

Και ρωτάω τώρα, εγώ:  Κι αν δηλαδή, ο Λουτσέσκου δεν ρωτούσε την καρδιά του, σε ποια ομάδα θα πήγαινε; Γράφτηκε ότι τον ήθελε καμία ομάδα από την Ευρώπη, από καμιά Ιταλία, Ισπανία; Ούτε καν από τη Ρουμανία. Εκτός αν πιστέψεις, μάστορα, ότι τον ήθελε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη. Με την καμία. Επικοινωνιακό κόλπο του Σαββιδοτεχνείου ήταν αυτό. Να φανεί και καλά ότι ο Ιβάν τού την έκανε του Μαρινάκη. Να σ’ το κλείσω, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μου, η Νότιγχαμ. Αν ο Λουτσέσκου είχε πράγματι πρόταση από τη Νότιγχαμ, να βγει να το πει. Ότι με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Βρέντζος και να οι κλήσεις του και τα μηνύματά του. Απλά πράγματα. Άρα, μούφα ότι τον ήθελε η Νότιγχαμ.

Μάλιστα. Κι αφού δεν είχε καμία πρόταση να δουλέψει ο πρωταθλητής Ασίας, μετά ρώτησε την καρδιά του και του είπε να πάει στον ΠΑΟΚ. Την τσέπη του ρώτησε, όχι την καρδιά του. Στην ανάγκη τον βρήκε τον φουκαρά τον Ιβάν, που έμπλεξε με τον Γκαρσία και τα μπινελίκια στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, κι έτσι τον πήρε πάλι πίσω.

Τι να έκανε, δηλαδή, ο Ιβάν; Να κρατούσε τον Γκαρσία; Του χρόνου θα γινότανε πόλεμος, έτσι και υπήρχανε και οπαδοί στο γήπεδο. Πώς θα πήγαινε στο «Καραϊσκάκης» δυο φορές, μπορεί και παραπάνω; Κι όχι μονάχα αυτό, αλλά επειδή υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στον ΠΑΟΚ, δεν είναι όλοι Μάκηδες, του είπαν του Ιβάν, δεν γίνεται να μείνει ο Γκαρσία. Θα τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα του χρόνου. Κι έτσι ο Ιβάν είχε έναν ακόμα λόγο να τον σφουγγαρίσει τον φουκαρά τον Γκαρσία. Κι ο Λουτσέσκου εκείνη την ώρα μιλούσε έτριβε τα χέρια του. Σου λέει, σε μένα θα έρθει ο Σαββίδης, δεν έχει να πάει πουθενά αλλού.

Και γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες ότι θα παίρνει όλο το τιμ 1,8 μιλιόνια τον χρόνο. Μάλιστα. Ούτε στον ύπνο του. Μιλάμε για έναν προπονητή που άφησε τον ΠΑΟΚ ξερό λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και σηκώθηκε κι έφυγε να πάει να πάρει τα πολλά στη Σαουδική Αραβία. Και τον βρήκε μπόσικο τον Σαββίδη και τον ξαναμάδησε. Γειασάν του μάγκα του καραμπουζουκλή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τέτοια συμβόλαια του Λουτσέσκου, ούτε η Μαλέσκου!!!

 

Έτσι είναι. Τον έγδαρε τον Ιβάν ο Λουτσέσκου. Με την καρδιά του τον έγδαρε, ρε, είναι αλλιώς να σε γδέρνει ο άλλος με την καρδιά του. Έχει άλλη αξία το χρήμα. Να σ’ το κλείσω. Η υπόθεση ΠΑΟΚ – Ιβάν – Γκαρσία – Λουτσέσκου είναι σαπουνόπερα. Και μεξικάνικη κιόλας, που έχει εναλλαγές κάθε μέρα. Και πολλή ίντριγκα και πολύ ψεύτικο συναίσθημα. Απατημένος σύζυγος ο Γκαρσία, έρχεται άλλος και πουλάει έρωτα στον Ιβάν και παίρνει τη δουλειά, αλλά τον πιέζει κι από πάνω, γιατί πρέπει να πουλήσει στο κοινό, τον λαό του ΠΑΟΚ δηλαδή, ότι είναι πάντα παρών κι ενδιαφέρεται. Κι ένα ωραίο που γράφτηκε στα social media από ένα γατόνι. Όπως του Λουτσέσκου τον ωθεί η καρδιά να πάει στον ΠΑΟΚ, έτσι κι εμένα με ωθεί η ψυχή να πάει στη δουλειά.

Σχόλια