Έτοιμοι για το κύπελλο...


 

 

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στη Τούμπα, θα δώσουν το παρών και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, για να εμψυχώσουν τους παίκτες εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

} Αυτή είναι μια εύστοχη, μια σωστή απόφαση γιατί οι παίκτες έχουν ανάγκη από την στήριξη των φιλάθλων, ανεξάρτητα αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του τελικού, λόγω της πανδημίας.

} Η ψυχολογική στήριξη των φιλάθλων, σε συνδυασμό με την έξτρα οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, είναι δύο κινήσεις τόνωσης το ηθικό των παικτών.

 

} Εντύπωση μας έκανε  ο Τεχνικός του Ολυμπιακού που έδειξε σοβαρότητα και μετριοφροσύνη δηλώνοντας, ότι το Κύπελλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

 

} Αυτό που μας απασχολεί εμάς τουλάχιστον είναι, να μην επαναλάβει ο Γκαρσία τα γνωστά του λάθη σε ότι αφορά τις επιλογές των παικτών.

} Οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν στον τελικό, θα πρέπει να είναι έμπειροι, να θέλουν αλλά και να μπορούν να φέρουν το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

} Θα πρέπει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να δείξει εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένους παίκτες, και να μην προχωρήσει πάλι σε περίεργες αξιολογήσεις, όπως έχει κάνει σε αρκετά παιγνίδια, σπάζοντας το ηθικό στον Τζόλη και όχι μόνο.

 

} Πιστεύουμε, και αυτό δεν το λέμε για να ικανοποιήσουμε την προσωπική μας επιθυμία, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο, αν όλοι λειτουργήσουν με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

 

} Ο Κλάντενμπεργκ για το τελικό του Κυπέλλου επέλεξε τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι τον διευθύνει, και ευχόμαστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

} Αν ο Μακέλι δηλώσει ... κώλυμα, τότε η αδελφή ψυχή από το Λονδίνο μπορεί να ορίσει τον... Τζοβάρα, που στο παιγνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, δεν σφύριξε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο... συμπτωματικά, ούτε ένα φάουλ σε βάρος της ομάδας της Τρίπολης.

 

} Οι... ειδικοί στο ΠΑΟΚ τον χαρακτήρισαν πολύ λίγο για να μπορεί να φορέσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ και τον απομάκρυναν.

} Ο Τσόλακ όμως με τη φανέλα της  Μάλμε κάνει παπάδες, και συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους παίκτες της περιόδου.

} Αυτή είναι μια ακόμη δική μας δικαίωση που συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε λέγοντας, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις όταν αποφασίζουν οι... ειδικοί, οι φίλαθλοι θα πρέπει να ανησυχούν.

 

} Η διοίκηση του ΠΑΟΚ συμφώνησε κατ΄ αρχάς και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λευκορώσου  Ούντρις, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα Βόλεϊ .

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παίκτη που αγωνίζεται ως διαγώνιος, το πρόβλημα όμως είναι μήπως δεν τον εγκρίνουν οι γνωστοί... Παοκάρχες.

 

} Κάποιοι δεν μπορούν η θέλουν δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουν, ότι ο τελικός  θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, και βρίζουν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, γιατί δεν τους εξασφάλισε προσκλήσεις.

} Στην προσπάθειά τους να ρίξουν το ανάθεμα στο Θοδωρή Ζαγοράκη χρησιμοποιούν άστοχα και γελοία επιχειρήματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

} Χρησιμοποιούν τι γίνονταν σε προηγούμενους τελικούς Κυπέλλου, αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι τότε δεν υπήρχε το πρόβλημα που λέγεται Κορωνοιός .

 

}  Ακόμη δεν λαμβάνουν υπόψη τους, ότι για τον αριθμό των προσκλήσεων αποφάσισε η Υγειονομική Επιτροπή, και την οριστική απόφαση πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

 

Σχόλια