Ομαδικός… εμβολιασμός στο λαό του ΠΑΟΚ από το Σαββιδοτεχνείο για τον «προδότη» Λουτσέσκου

 


Άρχισαν τα… εμβόλια στον ΠΑΟΚ. Όχι για την πανδημία, ρε. Για τον Λουτσέσκου. Το Σαββιδοτεχνείο έπιασε δουλειά και μόλις ο Ιβάν έκανε την ατιμία να διώξει τον πετυχημένο Γκαρσία ια να πάρει τον Λουτσέσκου. Σαν να ξεκίνησε ο ομαδικός… εμβολιασμός του λαού του ΠΑΟΚ, να ξεχάσει τον Ουρουγουανό και να χειροκροτήσει τον Ρουμάνο.

Στα κάγκελα είναι ο λαός του ΠΑΟΚ για τον ύπουλο τρόπο που ο Ιβάν Σαββίδης έδιωξε τον Γκαρσία. Αυτόν που έφτιαξε ομάδα από το τίποτα, πήρε την δεύτερη θέση και το κύπελλο, νικώντας τον Μαρτίνς στο ΟΑΚΑ.

Ο Σαββίδης, όμως, τι τα έφτιαξε τα Μέσα; Γι αυτόν τον λόγο. Άρχισαν όλα ν’ αποθεώνουν τον Λουτσέσκου. Τον άνθρωπο που έφυγε δυο μέρες πριν από την προετοιμασία. «Προδότη» τον ανεβάσουνε, «προδότη» τον κατεβάζουνε. Ο κόλακας τον αποκαλεί «στρατηγό».

Και φυσικά, οι Σαββιδοτέχνες σβήνουν τα σχόλια κατά του Λουτσέσκου και αφήνουν μόνο τα ωραία για τον Ρουμάνο. Τον παίζουν κορδελάκια τον λαό του ΠΑΟΚ. Τέτοια χειραγώγηση δεν έχει ματαϋπάρξει στο ποδόσφαιρο. Με το ζόρι να τον βγάλουνε λάδι που την κοπάνησε για τα πετροδόλαρα.

Και δεν γράφει κανένα Μέσο του Σαββίδη, πω και γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου. Κανένα. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι στο σκοτάδι. Τον έδιωξε ο μικρός Γιωργάκης ναι ή όχι; Επίσημα δεν θα το μάθει ποτέ ο λαός του ΠΑΟΚ.

Σχόλια