ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ανασχηματισμό στα δυο χρόνια της κυβέρνησης...

 


 

Οι Τουρκαλάδες έχουν το θράσος να ζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής, για τους μουσουλμάνους της Θράκης, όταν έδιωξαν κακήν κακώς πάνω από 120.000!!! Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη.

} Είναι γνωστό και αυτό το γνωρίζει πλέον και ο κάθε απλός Έλληνας πολίτης, ότι φιλία με τους Τούρκους δεν μπορεί να υπάρξει, και διαπράττει σοβαρό λάθος αυτός που πιστεύει το αντίθετο.

Πέρασαν 47 περίπου χρόνια από τότε που οι Τούρκοι κατέκτησαν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της Κύπρου, παρά τις προσπάθειες των Ελληνικών Κυβερνήσεων , παραμένουν ως κατακτητές στο μεγάλο  Νησί, και ζητούν τη δημιουργία ενός Τουρκικού Κράτους.

 

} Το σχόλιό μας αυτό, μας το προκάλεσαν οι δηλώσεις κάποιων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφωνούν με την Κυβέρνηση για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

} Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν όλοι αυτοί, ότι η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει την Τουρκία μόνο όταν διαθέτει ισχυρό Στρατό. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, και σύγχρονο πολεμικό εξοπλισμό;

 

} Ο Πρωθυπουργός κάλεσε σε γεύμα τους πολύ στενούς συνεργάτες του, και εκτός των άλλων συζήτησαν και για το νέο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει ικανούς Βουλευτές για το Κυβερνητικό σχήμα, αλλά δεν θέλει να υπάρξουν και πιθανά παρατράγουδα που πιθανόν να προκύψουν.

} Προσπαθεί δηλαδή να αξιοποιήσει ικανούς στη Κυβέρνηση, χωρίς όμως να προκαλέσει αναταράξεις και ν α χαλάσει το κλίμα.

 

} Αν υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί ως ένας καλός προπονητής, εκείνο που πρέπει να κάνει είναι να ενισχύσει την.... ομάδα με καλούς... παίκτες,  και όχι να βολέψει κάποιους που τους θέλει tο σύστημα.

 

} Ο Τσίπρας που βλέπει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς να μειώνονται, και στη προσπάθειά του να κάνει αισθητή την παρουσία του, άσκηση για μια ακόμη φορά σκληρή  κρητική στη Κυβέρνηση, και ειδικότερα στον Πρωθυπουργό.

} Δεν μπορεί να καταλάβει ο Αλέξης ότι οι πολίτες δεν τον εμπιστεύονται, και ότι η αριστερά δεν πρόκειται να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα;

} Το μαρτυρούν καθημερινά οι δημοσκοπήσεις, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.

 

}Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, για μια ακόμη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, εκτός και αν υπάρξουν περίεργες συνθήκες, και αλλάξουν τα δεδομένα.

} Ε κείνο που έχει σημασία είναι, ότι όποιες και αν είναι οι πολιτικές εξελίξεις, ο επόμενος Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο σημερινός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει κάνει βήματα αλλά άλματα στη πολιτική του πορεία, και έχει κατακτήσει νίκες σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που ενεπλάκη, τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός.

Σχόλια