Πώς βλέπει ο αρχηγός την επάνοδο Λουτσέσκου και πώς θα δεί αυτός τον ρόλο που έπαιζε μέχρι τώρα ο αρχηγός;

 


 

Μάλλον χαλάστηκαν αρκετοί με την απομάκρυνση Γκαρσία ,αλλά όπως και να το κάνουμε ο τυπάκος πουλούσε οπαδιλίκι .


Τώρα τι θα γίνει με τον Λουτσέσκου είναι άλλη ιστορία που σηκώνει πολύ συζήτηση γιατί όλα εξαρτώνται απο το πώς θα τον βοηθήσει ο Ιβαν . Αν του βάλει τοποτηρητές και παρακαθήμενους ,τότε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα ,γιατί ο Λουτσέσκου γυρνάει καβάλα στ αλογο και με τον ΠΑΟΚ να παρακαλάει .


Αυτές οι σχέσεις ιδίως με βαλκάνιους δεν έχουν συνήθως ευτυχή κατάληξη ,γιατί το παρελθόν έτσι δείχνει .


Και το πρώτο ερώτημα που μπαίνει είναι πώς βλέπει ο αρχηγός την επάνοδο Λουτσέσκου και πώς θα δεί ο Λουτσέσκου τον ρόλο που έπαιζε μέχρι τώρα ο αρχηγός; Θα υπάρξει μια περίοδος βολιδοσκοπήσεων προθέσεων ,αλλά η συνέχεια είναι άγνωστη

Υγ
ο Κωστας -Κωστας τι άποψη για όλο αυτό το σκηνικό ; ήθελε Γκαρσία ,στηρίζει Λουτσέσκου ;
Οι οργανωμένοι τι θέση θα πάρουν ;
Ο Γκαρσία θα μιλήσει για το όσα είχε πεί ότι θα αποκαλύψει ή θα κάνει την πάπια ?

Σχόλια

  1. Πέρασε μια μέρα και οι οργανωμένοι είναι σε συνεχείς συσκέψεις για το πώς θα τοποθετηθούν απέναντι στην εκδίωξη του Γκαρσία .
    Είναι και κείνο το λατινοαμερικάνικο αίμα του Γκαρσία που φέρνει συνειρμούς από επαναστάσεις Τσε Γκεβάρα ,Φωτεινό Μονοπάτι -Sendero Luminoso ,που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Τσαουσέσκου και τα παλάτια του ή την συνεργασία με του Ναζί .
    Τεράστιο δίλημμα κυρίως ηθικό ,γιατί δεν μπορείς να λές σαν οπαδός ότι είσαι κοινωνικός επαναστάτης και να τρώς ρουμάνικη σφαλιάρα από τον σύντροφο Ιβάν .Βέβαια -μεταξύ μας - ο σύντροφος Ιβαν είναι πιο εύκολο να συνεννοηθεί με ένα άτομο που μεγάλωσε στη χώρα του Τσαουσέσκο παρά με Λατινοαμερικάνο

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου