Ευστοχη κίνηση το γεύμα (παρηγοριάς) από τον Βιεϊρίνια!

 


 

Σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου, αυτό που μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον είναι , η αξιολόγηση παικτών εκ μέρους του Γκαρσία.

} Οι φετινές εμφανίσεις  του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό κάθε άλλο παρά άσχημες ήταν, ανεξάρτητα αν η διαφορά των δύο ομάδων είναι τόσο μεγάλη.

} Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα, παίζουν με πάθος και είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

} Όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, αυτό που μας ανησυχεί είναι μήπως ο Γκαρσία συνεχίσει τους περίεργους πειραματισμούς του, και οδηγήσει την ομάδα σε ήττα.

 

} Χαμός γίνεται για την εξεύρεση μιας πρόσκλησης για τον τελικού του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

} Κάποιοι πίστεψαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο Θοδωρή Ζαγοράκη, γιατί ως Πρόεδρος της ΕΠΟ δεν τους εξασφάλισε προσκλήσεις.

} Αγνοούν όλοι αυτοί το γεγονός, ότι υπάρχει απαγόρευση φιλάθλων, και ότι οι προσκλήσεις  που έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού μα βάσει την απόφαση της Υγειονομικής είναι ελάχιστες;

 

} Μάλιστα κάποιος γελοίος διαλαλούσε, ότι επί Προεδρίας του Βασίλη Γκαγκάτση, αυτός έπαιρνε όσες προσκλήσεις ήθελε.

} Επί Προεδρίας του Βασίλη Γκαγκάτση ρε... ευτυχισμένε δεν υπήρχε πανδημία, και δεν  απαγορεύονταν η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο.

} Εν πάση  περιπτώσει, εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός ο... αδικημένος, και πιστεύουμε ότι ακόμη και χίλιες προσκλήσεις να είχε στη διάθεσή του ο Ζαγοράκης, αυτός πάλι δεν θα έπαινε πρόσκληση.

 

} Στον τελικό θα δώσουν το παρόν οι Αφοί Σαββίδη Γιώργος και Νίκος, συνοδευόμενοι από δύο καλούς φίλους τους.

 

} Ποιους απειλεί ο Γκαρσία λέγοντας, πως αν φύγει από τον ΠΑΟΚ, θα πάρει και πολλούς άλλους μαζί του;

} Γιατί ο Πάμπλο δεν μας ενημερώνει να γνωρίζουμε κι εμείς, ποιοι είναι αυτοί για τους οποίους πιστεύει ότι κάνουν ζημιά στο ΠΑΟΚ με την παρουσία τους;

 

} Με πρωτοβουλία του Βιειρίνια, πραγματοποιήθηκε γεύμα με τη συμμετοχή όλων παικτών και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

} Αυτή ήταν μια εύστοχη πρωτοβουλία του Αρχηγού, που σκοπό είχε να εμψυχώσει και να ενώσει τους παίκτες εν όψει του τελικού.

 

} Ο ηγέτης της τριμελούς επιτροπής της ΚΑΕ Χαζόπουλος εμφανίστηκε πάλι σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή και δήλωσε, ότι θα ζητήσει στη νέα αγωνιστική περίοδο από τον ΕΣΑΚΕ ξένους διαιτητές.

} Το ποτήρι ξεχείλισε βροντοφώναξε ο Χαζόπουλος ειδικότερα στο τελευταίο παιγνίδι με την ΑΕΚ, γιατί οι διαιτητές χάρισαν τη νίκη στην ΑΕΚ.

} Πριν  όμως ο Χαζόπουλος καταθέσει όλα αυτά στη συγκεκριμένη ραδιοφωνική εκπομπή, οφείλει να δώσει μια πειστική απάντηση στους φιλάθλους, γιατί δεν κατέθεσε ένσταση σε βάρος των τριών διαιτητών που ασέλγησαν σε βάρος του ΠΑΟΚ;

 

} Αν ο Χαζόπουλος είχε την απαραίτητη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ θα γνώριζε, ότι ο Γιώργος Πουρσανίδης  είναι δεδηλωμένος οπαδός του Άρη, και δεν θα έπρεπε να δεχθεί να διαιτητεύει παιγνίδια του ΠΑΟΚ.

} Αυτό που δεν έκανε ο Χαζόπουλος και είναι να απορεί κανείς, το έκανε ο Ολυμπιακός στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό  στον  πρώτο τελικό Α1 Γυναικών, και οι διαιτητές που σφύριξαν στο συγκεκριμένο παιγνίδι Τσαρούχα-Ανδρικόπουλος και Καλδίρης, δεν θα ξανασφυρίξουν  για φέτος.

Σχόλια