Βάλτε στον τελικό τα μωρά του Γκαρσία!!


 

 

Η κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα λάθη και τα μπερδέματα, η έλλειψη αυστηρής κριτικής, η συνεχής κάλυψη από τα ΜΜΕ, η θολούρα στο μυαλό των ανθρώπων που αποφασίζουν, φέρνει και την ανακατωσούρα μέσα στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Την Κυριακή, σε έναν αγώνα που ο προπονητής έπρεπε να κάνει τα αυτονόητα και αν μη τη άλλο να μην αναστατώσει την ομάδα ενόψει τελικού, αυτός, τα έκανε όλα ανάστα.με τις δηλώσεις του!

Με τη βοήθεια των πειθήνιων ρεπόρτερ του Instagram και του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία, αντέδρασε περιέργως κι έκανε δηλώσεις οι οποίες ήταν άκαιρες, αλλά το κυριότερο δεν είναι κατανοητές! Ο Γκαρσία αισθανόμενος την πίεση των μεγάλων προσδοκιών και θέλοντας να μετριάσει την ήττα από τον Αστέρα, έδειξε εκνευρισμό και...έτοιμος να φύγει! Κι όλα αυτά γιατί;

Να φανταστείτε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ σφαγιάστηκε στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά η Γκαρσολατρεία καπέλωνε, όσο περνούσε η ώρα, την ειδησεογραφία.

Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται! Κάνεις μαγκιές, παίρνεις καλύτερο συμβόλαιο, δίνεις 1-2 συνεντεύξεις παίζεις εντεκάδα, δημιουργείς εκνευρισμό - ασχολούνται όλοι μαζί σου, πουλάς ΠΑΟΚτσηδιλίκι - τρώει ο κόσμος τον παπά κτλ.. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Μα φυσικά, να κατανοήσω για άλλη μια φορά πως κάτι δεν πάει καλά στον ΠΑΟΚ.

Και τώρα ο τελικός. Ένα παιχνίδι που θα αναδείξει τα σωστά και τα λάθη μιας ολόκληρης χρονιάς. Το παιχνίδι στο οποίο θα πέσουν οι μάσκες. Το παιχνίδι που θα δικαιώσει τις μοναχικές φωνές που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ή το παιχνίδι που θα θρονοκαθήσει τον Πάμπλο στον πάγκο της ομάδας. Μπορεί όμως να είναι και το παιχνίδι που θα φέρει τον Λουτσέσκου.

Υ.Γ. Είστε μάγκες; Βάλτε στον τελικό τα μωρά του Γκαρσία, να ξεγυμνωθούν δια παντός τα μπερδεμένα ΜΜΕ και οι μάνατζερ της πένας.

Σχόλια