Φραγκοφονιά Ρουμάνε, άσε τα σάπια…

  

 

Μπορεί η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, να επιλέξει τον  Λουτσέσκου για τον πάγκο της ομάδας να δίχασε εν μέρει τους φιλάθλους.

} Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θα έπρεπε ο Γκαρσία να συνεχίσει να κάθεται στο πάγκο της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

} Υπάρχουν όμως και εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Γκαρσία είναι ακόμη ανώριμος για να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ ως πρώτος προπονητής, και στη κατηγορία αυτή ανήκουμε κι εμείς.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ο Μελισσανίδης απέρριψε τον Λουτσέσκου και δεν συμφώνησε να τον φέρει στην ΑΕΚ, γιατί ήταν ακριβός.

} Ο Λουτσέσκου όμως, όχι μόνο ξαναβρήκε στέγη στο ΠΑΟΚ, αλλά υπέγραψε και ένα ιδιαίτερα βαρύ τριετές συμβόλαιο.

} Πέρα από βαρύ συμβόλαιό του, ο Λουτσέσκου ζήτησε και φέρνει στο ΠΑΟΚ ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά (7)!!! βοηθούς.

 

} Με ώθησε η ψυχή μου να επιστρέψω στο ΠΑΟΚ δήλωσε ο φραγκοφονιάς Ρουμάνος, αλλά τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι.

} Αυτό που σε ώθησε ρε φραγκοφονιά να έρθεις στο ΠΑΟΚ, ήταν το βαρύ συμβόλαιο που αποφάσισε να σε υπογράψει ο Ιβάν Σαββίδης, και άσε τα σάπια.

 

} Η κόντρα Αυγενάκη - Βασιλακόπουλου για τις εκλογές της ΕΟΚ, προκάλεσε την παραίτηση του Προέδρου Πρωτοδικών της Αθήνας.

} Η Γενική Συνέλευση δεν απαγορεύεται δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, και ουδείς είναι υπεράνω των Δικαστικών αποφάσεων.

} Από τη δική του πλευρά ο Αυγενάκης ζητά την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τις εκλογές της ΕΟΚ, με αποτέλεσμα όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, να προκαλέσει την παραίτηση της Προέδρου Πρωτοδικών.

 

} Ο Ουάρντα και ο Βαρέλα ευχαρίστησαν τον Γκαρσία για τη συνεργασία τους, και η δική μας απορία είναι η εξής.

} Αν υποθέσουμε ότι τον Ουάρντα ο Γκαρσία τον έδωσε αρκετές ευκαιρίες, και έχει λόγους να τον ευχαριστήσει.

} Ο Βαρέλα γιατί να τον ευχαριστήσει τον Γκαρσία, επειδή τον είχε παρκάρει μόνιμα στο πάγκο η ακόμη και στην κερκίδα;

 

} Ο πονηρός ο Κούγιας πιστεύει, ότι χρίζοντας τον ... δημοφιλή Λιάγκα Αντιπρόεδρο στην ΑΕΛ, θα περιορίσει το κράξιμο από τους φιλάθλους στο πρόσωπό του.

} Φαίνεται όμως ότι Αλέξης δεν έχει καλή ενημέρωση, γιατί ο Λιάγκας κάθε άλλο παρά δημοφιλής είναι στη Λάρισα, και αυτό το απέδειξαν οι Λαρισαίοι όταν τόλμησε να πολιτευτεί.

Σχόλια