Έδιωξε Γκαρσία, έφερε Λουτσέσκου, έδειξε τις διαθέσεις του...

 

 


 

Αρκετά μέσα ενημέρωσης ντόπια και ξένα έστελναν εδώ και μέρες τον Λουτσέσκου ως προπονητή στον ΠΑΟΚ, και μάλιστα με ένα ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο, αν και ο Ρουμάνος είναι... υπεράνω χρημάτων.

} Από τον ΠΑΟΚ διέψευδαν την είδηση... χαλαρά, γιατί θέλανε πρώτα να μιλήσει μαζί του ο Ιβάν και να του το φέρει…μαλακά!

} Είναι αλήθεια, και εμείς το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι ο Γκαρσία ήταν άπειρος για να σηκώσει το βάρος μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και άλλες διακρίσεις.

 

} Με την ανακοίνωση του Ρουμάνου τεχνικού, ο Ιβάν έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, που να μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

 

} Ο Γκαρσία μπορεί να είναι ο αγαπημένος των φιλάθλων, και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, οι προπονητικές μετοχές του να είχαν ανέβει ακόμη περισσότερο. Όμως όπως είπε και ο Ιβάν, πήρε την απόφαση χωρίς συναίσθημα.

} Θεωρούμε, ότι η επιλογή του Λουτσέσκου είναι εύστοχη, αφενός γιατί έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική νοοτροπία.

} Άλλωστε, ο Γκαρσία πάντα θα αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που η ομάδα με τον Λουτσέσκου δεν έχει την αναμενόμενη πορεία.

 

} Εκτός, και αν υπάρξει κάποια ομάδα που θα δείξει ενδιαφέρον για τον Γκαρσία, και ο Πάμπλο αποφασίσει να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ.

 

} Ο Αθλητικός Εισαγγελέας πιθανόν για να ικανοποιήσει την επιθυμία  του ... Καραπαπά, ζήτησε να του προσκομίσουν το βίντεο του αγώνα, για να διαπιστώσει πιο είναι το... έγκλημα που διέπραξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στον τελικού του Κυπέλλου.

} Μήπως, θα έπρεπε ο Γκαρσία να ρωτήσει τον παχύσαρκο παράγοντα του Ολυμπιακού, αν μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου και με ποιο τρόπο;

} Αυτά είναι αστεία πράγματα, και το χειρότερο είναι ότι σε όλη αυτή την αστεία υπόθεση, εμπλέκουν και τον Αθλητικό Εισαγγελέα.

 

} Το έγκλημα που διέπραξαν οι διαιτητές Κορομηλάς και Γ. Πουρσανίδης στο παιγνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για να σπρώξουν την Αθηναϊκή ομάδα στη νίκη, πέρασε απαρατήρητο από τους αρμόδιους της ΚΕΔ και τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βασιλακόπουλο.

} Οι δύο επίορκοι διαιτητές δεν υπέστησαν καμιά απολύτως τιμωρία, με τον Πουρσανίδη να επιβραβεύεται και να ορίζεται αμέσως στα επόμενα παιγνίδια.

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, η απαράδεκτη συμπεριφορά των διαιτητών, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην υποβάθμιση και στην μεγάλη απαξίωση του επαγγελματικού μπάσκετ.

 

} Η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αθόρυβα αλλά δημιουργικά συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ με την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι.

} Μετά τους δύο Λευκορώσους και τον Καναδό πασαδόρο, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση και ενός ακόμη παίκτη από την Καναδά, που αγωνίζεται ως κεντρικός και το ύψος του αγγίζει τα 2,6 μέτρα.

Το ερώτημα είναι, αν όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν... εγκριθεί από κάποιους ευτυχώς λίγους Παοκάρχες, που έχουν χάσει πολλά... επεισόδια και έμειναν  αρκετά πίσω.

Σχόλια