ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τζιτζικώστας για αρχηγός στην Νέα Δημοκρατία...

 Ο Τσίπρας κατάλαβε ότι το αριστερός δεν πουλάει πλέον, και προσπάθησε να ... μετακομίσει στον Σοσιαλισμό αλλά εκεί  βρήκε εμπόδιο τον ΓΑΠ.

} Όσες μεταγραφές και να πάρει ο Αλέξης δεν πρόκειται τίποτα να κερδίσει, αν δεν σταματήσει να ανέχεται αλλά γιατί όχι και να στηρίζει τους διάφορους παρακρατικούς, τους... προοδευτικούς κουκουλοφόρους, τους καταληψίες και όλους εκείνους που ανήκουν στις αριστερές συλλογικότητες.

} Πρέπει να καταλάβει ο Τσίπρας, ότι όσο θα βρίσκεται εγκλωβισμένος από τα παραπάνω στοιχεία, και όσο θα επηρεάζεται από τους ακραίους αριστερούς συντρόφους του , εξουσία «γιοκ» όπως λένε και οι Τούρκοι.

 

} Φίλε, κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει, ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κάνει μια εξαιρετική πορεία για δεύτερη θητεία.

} Κανείς επίσης δεν πρέπει να αμφιβάλει, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας εξαιρετικός πολιτικός ηγέτης, που διαθέτει βαριά... και μεγάλα... μπαλάκια.

} Κανείς όμως δεν πρέπει και να αγνοεί το γεγονός, ότι σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Απόστολου Τζιτζικώστα παίζουν, οι στενοί του συνεργάτες .

 

} Παιδιά με τα προσόντα και τις ικανότητες ενός Κώστα Μπέφα, Άρη Μάτσικα, Γιώργο Παπαλεξίου, σπάνια μπορεί να εντοπίσει κάποιος σε πολιτικό γραφείο.

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε, το ρόλο που παίζει ο έμπειρος συνεργάτης του Περιφερειάρχη Θανάσης Θάνος.

} Κάποιοι προϊστάμενοι που παίζουν περίεργο ρόλο, είμαστε σίγουροι ότι αργά η γρήγορα θα τους εντοπίσει ο Κώστας Μπέφας και θα τους βάλει στη θέση τους.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας οργάνωσε γεύμα στο οποίο συμμετείχαν δώδεκα συνάδελφοί  του από όλες σχεδόν τις Περιφέρειες της Χώρας.

} Αφού συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα και οι πολίτες, αφού σχολίασαν το Κυβερνητικό έργο, ένας εκ των παρισταμένων προχώρησε λίγο παρακάτω και έθεσε το ερώτημα, ποιος μπορεί να είναι ο νέος Αρχηγός της Παράταξης, μετά τη θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Στο Τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα, όπως του Κώστα Μπακογιάννη, Δημάρχου Αθηναίων, του Μάκη Βορίδη, του Άδωνη Γεωργιάδη, ακόμη και του Γεραπετρίτη.

 

} Κάποιος από τους παρευρισκομένους στο γεύμα Βουλευτές με λίγη καθυστέρηση έβαλε στο Τραπέζι  και το όνομα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας λέγοντας, ότι υπερτερεί όλων των άλλων σε όλα τα σημεία.

} Αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, στο τέλος συμφώνησαν σχεδόν όλοι, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας  συγκεντρώνει όλα τα προσόντα και τα απαραίτητα στοιχεία, και μπορεί να παίξει αυτόν τον πολύ σοβαρό ρόλο.

Σχόλια