Γεννημένος νικητής, και για να γεμίζει τις τσέπες του με λεφτά...

 


 

Όλοι είχαν πιστέψει, ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν πρόκειται κανείς να κουνήσει τον Γκαρσία από τη θέση του, και ότι ο Πάμπλο θα συνεχίσει να κάθεται στο πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ.

} Όλοι αυτοί όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί ο Ξενοδόχος που λέγεται Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να φέρει στο ΠΑΟΚ τον Λουτσέσκου.

 

} Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών, έστειλε μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στον Ιβάν Σαββίδη για την απόφασή του να απομακρύνει τον Γκαρσία από τον πάγκο της ομάδας, και να φέρει τον λιποτάκτη Λουτσέσκου που εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ για να εισπράξει μερικά τάλαρα παραπάνω, κατηγορώντας τον Πρόεδρο ότι δεν του πήρε τους παίκτες που του ζήτησε.

 

} Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη εμάς τουλάχιστον όπως και αρκετούς υγιείς φιλάθλους, μας έχει εκπλήξει θετικά για πολλούς λόγους.

} Πρώτος λόγος είναι ότι έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες , και αποφάσισε χωρίς να επηρεαστεί από κάποιες... σειρήνες, να αναθέσει την ομάδα στον Λουτσέσκου.

} Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να ανακάλυψε όπως κι εμείς, ότι ο Γκαρσία είναι άπειρος να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ, που στη νέα αγωνιστική περίοδο θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις το πρωτάθλημα.

 

} Δεν γνωρίζουμε  πόσο βοήθησε στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη  να επιλέξει τον Λουτσέσκου, η δήλωση του Βιειρίνια ότι ο Ρουμάνος υπήρξε ο καλύτερος προπονητής που συνάντησε στην ποδοσφαιρική του πορεία.

} Τώρα ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε την βολιδοσκόπηση για τον εντοπισμό και την απόκτηση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

 

} Ο Λουτσέσκου θυμάται το θέατρο  που έπαιξε ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία, όταν ένα ρολό χαρτί τον χτύπησε στην πλάτη, και αυτός με εντολή παραγόντων της ομάδας του Λιμανιού έπεσε στο χορτάρι και άρχισε να σφαδάζει.

} Ακόμη και σήμερα ο Λουτσέσκου επιμένει, ότι η συμπεριφορά του Γκαρσία στο συγκεκριμένο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ, δείχνει ότι δεν είναι σοβαρός προπονητής.

} Ακόμη δεν ανέλαβε ο Λουτσέσκου την ομάδα, πρόλαβε όμως να ζητήσει από τον Ιβάν Σαββίδη να φροντίσει να φέρει στο ΠΑΟΚ τον Πρίγιοβιτς και να διώξει τον Πασχαλάκη.

 

} Ο βοηθός του Λουτσέσκου Λόνγκο δήλωσε ότι ο Ρουμάνος είναι γεννημένος νικητής, και ικανός να γεμίζει τις τσέπες του με λεφτά των Προέδρων των ομάδων συμπληρώνουμε εμείς.

 

 

} Ο Πασχαλάκης βιάστηκε να πλέξει το εγκώμιο και να δώσει τα εύσημα στον Γκαρσία, γιατί πιθανόν ήταν σίγουρος ότι ο Πάμπλο θα συνεχίσει να κάθεται στο πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

} Αυτό όμως δεν έγινε, και τώρα θα πρέπει ο τερματοφύλακας με το πορτοκαλί μαλλί, να αλλάξει φιλοσοφία και τακτική.

} Αν όμως ο Γκαρσία δίνει τα εύσημα στον Γκαρσία γιατί τον μονιμοποίησε στη θέση του τερματοφύλακα, τι πρέπει να κάνει ο Τζόλης που προκλητικά τον αγνόησε;

 

} Σαν την Χαλκιδική δεν έχει δήλωσε ο Μούργκ…

 

} Είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ ακόμη και από τον φανατικότερο οπαδό δήλωσε ο Λυκογιάννης , στη προσπάθειά του να αποκτήσει την εύνοια των φιλάθλων, όμως εμάς τουλάχιστον δεν κατάφερε να μας πείσει.

Σχόλια

 1. Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο υποτακτικός που πρόδωσε τον ΠΑΟΚ 4 φορές. Μία ως ποδοσφαιριστής όταν πήγε στον Παναθηναϊκό και 3 ως παράγοντας (Μπόλονι, Λουτσέσκου κτλ.). Αυτός ο άνθρωπος επιστρέφει ανερυθρίαστα στην Τούμπα, ενώ μου κάνει τρομερή έκπληξη που ειδικά για αυτόν τον τύπο δεν έθεσε βέτο ο Ιβάν. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα εγκαταλείψει ξανά τον ΠΑΟΚ, αλλά για να λέμε και την αλήθεια εδώ και χρόνια δεν τον θεωρώ μέλος της οικογένειας του δικεφάλου.

  O Ιβάν θα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία να τον ξεριζώσει από την ομάδα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα και συμφεροντολόγο που πάτησε ποτέ στην Τούμπα. Μάλιστα θυμίζει όλους αυτούς τους πολιτικούς που για την επιβίωση τους, αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα, κόμμα και πολιτικές πεποιθήσεις.

  Όσον αφορά τον Λουτσέσκου. Προσωπικά πιστεύω πως ο Σαββίδης έπραξε ορθά και λογικά.

  Όσον αφορά τον Γκαρσία. Ο Ιβάν εδώ και χρόνια του δίνει ψωμί και ευκαιρίες. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να αισθάνεται ο Πάμπλο. Πικρίες μπορεί να έχουμε όλοι. Αυτό όμως έχει να κάνει με τις προσωπικές φιλοδοξίες. Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι η Αρχή και το Τέλος!

  REIVELLERE

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου