Τιμή και δόξα στον Ιβάν Σαββίδη που έδιωξε από τον ΠΑΟΚ το βαρίδι! - Ανακοινώθηκε ο Λουτσέσκου...

 


 

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους.

Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα, σήμερα ο σύλλογος πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αυτή αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία .

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε, πήρε το ρίσκο κι ανέλαβε την ευθύνη για το Σύλλογο σε μια κρίσιμη για μας στιγμή, τον οδήγησε στη νίκη στο Κύπελλο σ’ έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες και στην πράξη έδειξε τι σημαίνει το DNA του ΠΑΟΚ.

Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια, ο Πάμπλο Γκαρσία την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αυτοβελτίωσης, ως προπονητής του πιο υψηλού επιπέδου. Παρά την αλλαγή του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, εγώ πρότεινα στον Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στη δική μας ασπρόμαυρη οικογένεια από οποιαδήποτε θέση. Οποιαδήποτε απόφασή του θα με βρει συμπαραστάτη και θα τον στηρίξω στον δρόμο που θα επιλέξει.

Από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του Συλλόγου, που επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια. Ο Ράζβαν πρέπει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ’ αυτό το περίπλοκο περιβάλλον. Μας περιμένει δύσκολος, ανηφορικός δρόμος, αλλά εμείς δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε.

Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια

 1. Μάλλον χαλάστηκαν αρκετοί με την απομάκρυνση Γκαρσία ,αλλά όπως και να το κάνουμε ο τυπάκος πουλούσε οπαδιλίκι .
  Τώρα τι θα γίνει με τον Λουτσέσκου είναι άλλη ιστορία που σηκώνει πολύ συζήτηση γιατί όλα εξαρτώνται απο το πώς θα τον βοηθήσει ο Ιβαν .
  Αν του βάλει τοποτηρητές και παρακαθήμενους ,τότε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα ,γιατί ο Λουτσέσκου γυρνάει καβάλα στ αλογο και με τον ΠΑΟΚ να παρακαλάει .
  Αυτές οι σχέσεις ιδίως με βαλκάνιους δεν έχουν συνήθως ευτυχή κατάληξη ,γιατί το παρελθόν έτσι δείχνει .
  Και το πρώτο ερώτημα που μπαίνει είναι πώς βλέπει ο αρχηγός την επάνοδο Λουτσέσκου και πώς θα δεί ο Λουτσέσκου τον ρόλο που έπαιζε μέχρι τώρα ο αρχηγός
  Θα υπάρξει μια περίοδος βολιδοσκοπήσεων προθέσεων ,αλλά η συνέχεια είναι άγνωστη

  Peet

  Υγ
  ο Κωστας -Κωστας τι άποψη για όλο αυτό το σκηνικό ; ήθελε Γκαρσία ,στηρίζει Λουτσέσκου ;
  Οι οργανωμένοι τι θέση θα πάρουν ;
  Ο Γκαρσία θα μιλήσει για το όσα είχε πεί ότι θα αποκαλύψει ή θα κάνει την πάπια ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου