Πούλησε τον ΠΑΟΚ 4 φορές για χάρη της τσέπης του...

 


 

Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο υποτακτικός που πρόδωσε τον ΠΑΟΚ 4 φορές. Μία ως ποδοσφαιριστής όταν πήγε στον Παναθηναϊκό και 3 ως παράγοντας (Μπόλονι, Λουτσέσκου κτλ.). Αυτός ο άνθρωπος επιστρέφει ανερυθρίαστα στην Τούμπα, ενώ μου κάνει τρομερή έκπληξη που ειδικά για αυτόν τον τύπο δεν έθεσε βέτο ο Ιβάν. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα εγκαταλείψει ξανά τον ΠΑΟΚ, αλλά για να λέμε και την αλήθεια εδώ και χρόνια δεν τον θεωρώ μέλος της οικογένειας του δικεφάλου.

O Ιβάν θα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία να τον ξεριζώσει από την ομάδα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα και συμφεροντολόγο που πάτησε ποτέ στην Τούμπα. Μάλιστα θυμίζει όλους αυτούς τους πολιτικούς που για την επιβίωση τους, αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα, κόμμα και πολιτικές πεποιθήσεις.

Όσον αφορά τον Λουτσέσκου. Προσωπικά πιστεύω πως ο Σαββίδης έπραξε ορθά και λογικά.

Όσον αφορά τον Γκαρσία. Ο Ιβάν εδώ και χρόνια του δίνει ψωμί και ευκαιρίες. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να αισθάνεται ο Πάμπλο. Πικρίες μπορεί να έχουμε όλοι. Αυτό όμως έχει να κάνει με τις προσωπικές φιλοδοξίες. Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι η Αρχή και το Τέλος!

Σχόλια