Ο Λουτσέσκου είναι ο Λουτσέσκου. Έτοιμος 100%. Προπονητής Champions League...

 

 


 Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Περίμενα το αποτέλεσμα του τελικού, περίμενα τα σχόλια οπαδών και ρεπόρτερ, περίμενα τα Instagram stories, περίμενα να ακούσω και την καφρίλα και τώρα έρχεται το σχόλιο μου.

Μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση του κυπέλλου. Ευχαριστούμε άπαντες για τη χαρά που μας δώσατε!!! Και τώρα θέλω να πάω ένα βήμα παραπάνω! Να γίνω καλύτερη ομάδα. Δηλαδή να γυρίσω το χρόνο πίσω. Να πάω στην εποχή Λουτσέσκου! Στην εποχή του double.


Λουτσέσκου λοιπόν ή Γκαρσία; Λουτσέσκου λέω εγώ. Κι αυτό για πολλούς λόγους. Ο Λουτσέσκου είναι ο Λουτσέσκου. Έτοιμος 100%. Προπονητής Champions League. Ο Γκαρσία είναι ο Γκαρσία που χωρίς τον εξωδιοικητικό Βιερίνια να τον στηρίζει δεν θα τα είχε καταφέρει. Δηλαδή ο Γκαρσία δεν είναι ακόμη...Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε θετικά τη χρονιά καθώς υπήρξε συναισθηματική στήριξη στον Πάμπλο. Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Δεν είναι κάθε μέρα Δευτέρα. Κάποια στιγμή θα μείνει μονος. Τελείως ! Ερώτηση προς τους υπεύθυνους της ΠΑΕ: Ο Γκαρσία έχει τη προπονητική μεθοδολογία, τις αντιλήψεις και το κοουτσάρισμα ενός μεγάλου προπονητή; Ναι ή όχι; Αν ναι, πρέπει να τον στηρίξετε. Αν όχι, η αλλαγή είναι επιβεβλημένη.


Δυστυχώς, η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκαλεί καχυποψία, κόντρες και ανασφάλεια. Φέρνει επίσης καθυστέρηση και στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας. Αν ο Γκαρσία φύγει με το κλίμα που υπάρχει τώρα, φοβάμαι πως μέσα στον ΠΑΟΚ θα υπάρξει εμφύλιος. Γιατί ακόμη αιωρείται το "Γκαρσία ή κάποιος...άλλος".

Λουτσέσκου λοιπόν ή Γκαρσία; Η απάντηση είναι δική σας.

Σχόλια