ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Μένιος Φουρθιώτης. Καλύτερος και από Βαρουφάκη και από Βελόπουλο…

 


Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιούν μόνιμα ως επιχείρημα για την αύξηση των κρουσμάτων από την πανδημία, ότι φταίνε τα  μέσα μεταφοράς.

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι το κομμάτι της συγκοινωνίας, δεν παίζει το δικό του αρνητικό ρόλο για την αύξηση των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό.

} Το περίεργο όμως είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ως επιχείρημα μόνο τα μέσα ενημέρωσης, και δεν βγάζει άχνα για τις διάφορες συγκεντρώσεις που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι διάφορες αριστερές συλλογικότητες.

 

} Επτά Τούρκοι που δεν μπόρεσαν να αντέξουν  τον Δικτάτορα Ερντογάν, πέρασαν  με φουσκωτή βάρκα στον Έβρο, και ζήτησαν άσυλο από τις Ελληνικές Αρχές.

 

} Χιλιάδες Ρώσοι πολίτες που στηρίζουν τον Καλβάνι, τον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης πραγματοποίησαν πορεία σε διάφορες Πόλεις της Ρωσίας, και ο... Δημοκράτης Πούτιν συνέλαβε 1700!!! από αυτούς.

} Έτσι αντιλαμβάνονται τα Κομμουνιστικά καθεστώτα τη Δημοκρατία , που θεωρεί πρότυπα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

} Αν στην Ελλάδα υπήρχε παρόμοιο καθεστώς, θα έπρεπε όλη η Αντιπολίτευση να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

 

} Μπορεί ορισμένοι να ενοχλούνται από τις θέσεις μας, και ειδικότερα από εκείνες που σχολιάζουν τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Πώς όμως να μην σχολιάσουμε την απόφαση του Πρωθυπουργού να υιοθετήσει κάποιο κοπρόσκυλο, όταν τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνουν συνεχώς, και ο Κυριάκος  δείχνει την επιλεκτική ευαισθησία του στα σκυλιά;

} Προφανώς , ζήλεψε ο Κυριάκος από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει αναλάβει περιποιείται ένα γάτο, και πήρε και αυτός σκύλο.

 

} Δεν θα ήταν όμως καλύτερα, αντί ν ασχολούνται με γάτους και κοπρόσκυλα ν α υιοθετήσουν παιδάκια που πεθαίνουν από ασιτία ;

 

} Δεν τον πειράζει το Φουρθιώτη που κατηγορείται για πλαστογραφίες που διέπραξε προκειμένου να εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, αλλά ενοχλείται γιατί φοβάται πως αν καταδικαστεί δεν θα μπορέσει να ιδρύσει δικό του κόμμα, που ήδη βρίσκεται στα σκαριά.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Φουρθιώτης έχει διαγνώσει ότι έχει έδαφος να καλλιεργήσει, και μέσα σε αυτόν τον... υπέροχο Λαό υπάρχουν και αρκετέ που δεν έχουν κάνει... θεραπεία, που μπορεί να ξεγελάσει.

} Άλλωστε, όπως ο ίδιος λέει με βάσει τις δικές μας πληροφορίες, είναι πολύ καλύτερος τόσο από τον Βαρουφάκη όσο και από τον  Βελόπουλο.

 

} Εδώ καταντήσαμε, να γίνονται συγκρίσεις προς τα κάτω, με αποτέλεσμα όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει,, να πέσει πολύ χαμηλά ο πολιτικός πήχης.

 

} Ο Υπουργός Ναυτιλίας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Πλακιωτάκης και Πέτσας, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του.

} Αντάλλαξαν πολιτικές απόψεις για πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, και υπήρξε ενημέρωση από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεγάλη Περιφέρεια και οι πολίτες.

Σχόλια