ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Αλίμονο αν η χώρα βασιστεί στους νέους των κορωνοπάρτι...

 Το ερώτημα που εκφράζουν όλοι οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες είναι, τι είναι εκείνο που κάνει τα κόμματα να μην τα βρίσκουν και  να μη συμφωνούν, σχετικά με τον τρόπο που θα ψηφίζουν οι απόδημοι Έλληνες;

} Εκείνο δε που εκνευρίζει τον κόσμο ακόμη περισσότερο είναι, ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στα τέσσερα χρόνια που διακυβέρνηση τη Χώρα αγνόησε προκλητικά τους Έλληνες του εξωτερικού, τώρα που η σημερινή Κυβέρνηση αποφάσισε να τους δώσει δικαίωμα ψήφου, εκφράζει τις αντιρρήσεις του.

} Γιατί θα πρέπει για τους απόδημους Έλληνες να υπάρχουν κανόνες, και να μη μπορούν όσοι θέλουν φυσικά να ψηφίσουν, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη προστασία της ψήφου;

 

} Όταν τα γειτονικά Κράτη για πάρα πολλά χρόνια δίνουν τη μάχη για να μπορέσουν να απαλλαγούν από το Κομμουνιστικό καθεστώς, στην Ελλάδα που είχε τη τύχη να παραμείνει εκτός κομμουνιστικού  μπλοκ, να υπάρχουν τέσσερα (4)!!!  Αριστερά κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν τη Χώρα.

} Δηλαδή με απλά λόγια, θέλουν να μας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω, και να μας δείξουν τι σημαίνει μια Χώρα να Κυβερνάται από κομμουνιστές.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στη Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε το Κύπελλο.

} Ευχές και για τα 95 γενέθλια του ΠΑΟΚ είχε στείλει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά στον Ιβάν Σαββίδη.

 

} Κάποιοι πιστεύουν, ότι τώρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκη είναι απασχολημένος με την Προεδρία της ΕΠΟ, θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια.

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, αν διεκδικήσει κάποια Βουλευτική έδρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως υποψήφιος Βουλευτής της Α η της Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, η αν διεκδικήσει ακόμη και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

} Σίγουρα όμως γνωρίζουμε, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα συνεχίσει την επιτυχημένη πολιτική του πορεία, γιατί είναι πολύ νωρίς να κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια, αλλά και γιατί συνεχίζει να έχει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

 

} Την Προεδρία της ΕΠΟ κατέκτησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ύστερα από συμφωνία της UEFA Της  Πολιτείας και των Προέδρων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

 

} Μπορεί να έμειναν μόνο δύο Εβδομάδες μέχρι το Πάσχα, κανείς όμως δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση της Κυβέρνησης, σχετικά με των περιορισμό των μέτρων.

} Οι επιδημιολόγοι θέλουν ναν κρατούν σε ομηρία τους πολίτες, γιατί αν πάρουν μια οριστική απόφαση, γνωρίζουν ότι τότε δεν θα τους βγάζουν οι δημοσιογράφοι στα κανάλια, και με τη σκέψη αυτή μπορούν να ... μελαγχολήσουν.

} Σκέφτεστε πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος για την... Ματίνα Παγώνη να μην την ξαναδούμε να εμφανίζεται στα κανάλια βαμμένη και στολισμένη από τα μαύρα χαράματα;

 

} Συχνά -πυκνά, και για λόγους σκοπιμότητας ακούμε κυρίως από τους πολιτικούς μας, να διαλαλούν ότι επενδύουν στους νέους μας.

} Εκείνο που δεν μας διευκρινίζουν είναι, ποιους νέους εννοούν, γιατί αν εννοούν αυτούς που συγκεντρώνονται στα κορωνοπάρτι και είναι αρκετές χιλιάδες, τότε κακό του κεφαλιού τους.

} Βεβαίως και μια Χώρα πρέπει να επενδύει στους  σοβαρούς νέους που ασχολούνται με τη γνώση, και όχι στους ζωγραφισμένους και σε κείνους που είναι φορτωμένους με σκουλαρίκια και άλλα γελοία αξεσουάρ.

} Τελείως... συμπτωματικά, αυτοί που διαθέτουν όλα τα παραπάνω στοιχεία, και χαρακτηρίζονται προοδευτικοί, ανήκουν στον αριστερό χώρο.

 

} Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί αυτοί που δεν πειθαρχούν στα υγειονομικά πέτρα, και αυτοί που προκαλούν τα κορωνοπάρτι, μπορεί να είναι νέοι, αλλά αλίμονο αν η Χώρα και οι πολίτες μας, στηρίζουν τις ελπίδες τους σε αυτούς.

 

Σχόλια