Όλα για τον τελικό...

 

 


Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει καθοριστικό παιγνίδι απέναντι στην ΑΕΚ με στόχο την πρόκριση στον τελικό και κατ΄ επέκταση την κατάκτηση του Κυπέλλου, αν και αυτό ελάχιστοι είναι εκείνοι που το πιστεύουν.

} Βέβαια, είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια... εξειδίκευση σχετικά με τους αγώνες Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά είναι επίσης γνωστό, ότι κάθε παιγνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα.

} Στα θετικά εντάσσουμε το γεγονός, ότι ο Ελ Καντουρί είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, και πιστεύουμε πως αυτός που θα τον αντικαταστήσει, θα είναι περισσότερο χρήσιμος.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης άφησε να εννοηθεί απευθυνόμενος προς τους παίκτες, ότι αν περάσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ, το τίμημα που θα εισπράξουν θα είναι αρκετά μεγάλο.

 

} Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αναφερθούμε εμείς τουλάχιστον σε συστήματα και άλλες τεχνικές, αφενός γιατί ο Γκαρσία είναι άπειρος, και αφετέρου γιατί σε τέτοια παιγνίδια τα συστήματα περισσεύουν, και αυτό που χρειάζεται είναι η θέληση και το πάθος.

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο έχουμε αναφερθεί, τη θέση του Ελ Καντουρί κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψει ο Ουάρντα, ο οποίος μαζί με τους Σβάμπ και Αουγκούστο, θα ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

 

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ  θα ανεχθεί τους γνωστούς νταβατζήδες του ποδοσφαίρου, να παίξουν παιγνίδια σε βάρος τους.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος, αν διαπιστώσει περίεργες κινήσεις που δεν ταιριάζουν με το χαρακτήρα του, το πιστεύω του και την ιδιοσυγκρασία του, να τα βροντήξει και να φύγει.

} Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν ο Μοναδικός Μακεδόνας Ευρωβουλευτής να του πληγώσουν την καλή του εικόνα, που με κόπους και θυσίες έχτισε.

 

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ότι πέτυχε το πέτυχε μόνος του, και δεν ακούμπησε ποτέ σε ξένες πλάτες, γι αυτό και μπορεί να παίρνει γενναίες αποφάσεις.

 

} Ο ΠΑΟΚ από τη φύση του είναι ομάδα που πρέπει να κερδίζει δήλωσε η παλιά δόξα του Δικεφάλου Κώστας Ιωσηφίδης.

} Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει Κώστα Ιωσηφίδη γιατί η Ιστορία του είναι πολύ μεγάλη, και γιατί τον ακολουθούν εκατομμύρια φίλοι του.

 

} Η αδελφή ψυχή από το Λονδίνο διέγνωσε ότι δεν υπήρξε πέναλτι στην ανατροπή του Κρμεντσικ, παίζοντας βρώμικο παιγνίδι σε βάρος του ΠΑΟΚ.

 

} Πριν τέσσερα περίπου χρόνια ο ΠΑΟΚ σταμάτησε τη συν εργασία του με τον προπονητή του Βόλεϊ Γιάννη Καλμαζίδη, όχι και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

} Έκτοτε, και αφού στο πάγκο της ομάδας κάθισαν τέσσερις περίπου προπονητές, προχθές ο Γιάννης Καλμαζίδης επέστρεψε στο ΠΑΟΚ.

} Είναι γεγονός, ότι με προπονητή τον Γιάννη Καλμαζίδη η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και άλλες διακρίσεις, και τώρα καλείται να επαναλάβει τις μεγάλες επιτυχίες.

 

} Στα 35του ο... μπετατζής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στον Ατρόμητο, άρχισε να αλληθωρίζει προς την Κύπρο.

Σχόλια