ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο κόσμος καίγεται και η Κυβέρνηση χαϊδεύει τον Φουρθιώτη γιατί κάποιους έχει στο χέρι...

 


 

Είναι ντροπή για ένα Δημοκρατικό Κράτος, να ασχολείται με τον Φουρθιώτη και τον Βαξεβάνη, και ακόμη χειρότερο ο πρώτος να προστατεύεται από την Αστυνομία.

} Ο Φουρθιώτης που έκανε την εμφάνισή του ως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ξαφνικά προέκυψε δημοσιογράφος, παρουσιαστής, και τελευταία εμπλεκόμενος με ποινικούς του... φίλους.

} Εμφανίστηκε ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, είχε πρόσβαση στα Υπουργεία και πουλούσε τσαμπουκά, ενώ η Κυβέρνηση μέχρι ενός σημείο βέβαια, έδειχνε να τον χαϊδεύει.

 

} Το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη των σοβαρών πολιτών είναι, αν ο Φουρθιώτης είναι τόσο έξυπνος, ή αν η Αστυνομία όπως και άλλες Υπηρεσίες των διαφόρων Υπουργείων ήταν τόσο... χαλαρές, ώστε να μην τον έχουν πάρει χαμπάρι.

 

} Μπορεί για τον Λαό να απαγορεύονται οι μετακινήσεις, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Τσαπανίδου που ταξίδεψε στην Ολλανδία.

} Μια ακόμη απόδειξη, ότι οι αριστεροί έχουν ειδική μεταχείριση έναντι των άλλων πολιτών, γεγονός που εξοργίζει τον κόσμο.

 

} Είναι γνωστό, ότι ο κοκκινοτρίχης Γεροπαπαδάκης  του Αντένα που φημίζεται για τα κρύα αστεία του, συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

} Ο κωλόγερος Παπαπαδάκης,  δεν λέει να  αφήσει την καρέκλα στον Αντένα σε κάποιο νεότερό του, γιατί θέλει με τη δύναμη του Καναλιού να βολέψει τα παιδιά του.

} Προχθές όμως το αστείο του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, και έδειξε πόσο αντιπαθεί τη Κυβέρνηση αλλά και τον Πρωθυπουργό ειδικότερα.

 

} Ο Κοκκινοτρίχης είναι καλεσμένο τον Τσίπρα στην εκπομπή του, και όταν ο Αλέξης σε ένα από τα γνωστά του σαρδάμ αποκάλεσε τον Παπαπαδάκη κύριε Μητσοτάκη, αυτός κουνήθηκε από τη θέση του.

} Τι ήθελε να δείξει ο κωλόγερος Παπαδάκης με την κίνησή του αυτή, ότι ενοχλείται ακόμη και ακούγοντας το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη;

} Αυτή είναι η ενημέρωση που προσφέρει ο κοκκινοτρίχης του Αντένα, γι αυτό και για να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κληρώνει καναπέδες και ψυγεία.

 

} Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η δική μας θέση που μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι ο τρόπος που οι δημοσιογράφοι των καναλιών ενημερώνουν τους πολίτες, είναι το λιγότερο γελοίος.

 

} Φίλος της στήλης έστειλε μήνυμα στο οποίο γράφει, ότι ασκούμε κριτική στην Κυβέρνηση, χωρίς να μπορούσε να στηρίξουμε τη θέση μας με σοβαρά επιχειρήματα.

} Διαπράττεις σοβαρό λάθος είναι η δική μας απάντηση, γιατί εμείς κάθε φορά που παίρνουμε θέση απέναντι στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, χρησιμοποιούμε ατράνταχτα στοιχεία.

} Διαφωνήσαμε και συνεχίζουμε να διαφωνούμε με την απόφαση της Κυβέρνησης να μοιράσει ένα κάρο εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία.

 

} Πιστεύουμε, ότι τα χρήματα αυτά θα ήταν περισσότερο χρήσιμα αν τα διέθετε η Κυβέρνηση να αυξήσει τις ΜΕΘ, που όλα τα Νοσοκομεία έχουν φτάσει στα όριά τους.

Σχόλια