Ο Γκαρσία, ο Ελ Σιντ του ΠΑΟΚ, κάηκε. Φέρτε τον Λουτσέσκου χθες!..


 

 

Στον ΠΑΟΚ βασιλεύει η ανευθυνότητα. Η ανευθυνότητα προέρχεται από το μπέρδεμα που υπάρχει στις αρμοδιότητες και τους ρόλους. Αυτό με τη σειρά του φέρνει ευθυνοφοβία. Η ευθυνοφοβία φέρνει καθυστερήσεις, αλλά το κυριότερο, λάθη.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι δυνατόν ο Ιβάν να μην εκτίμησε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Αν εκτίμησε έστω κι έναν, αυτόν πρέπει να βάλει πρόεδρο και να του δώσει τα κλειδιά για να κάνει προγραμματισμό ελεύθερα, χωρίς 10 skype την εβδομάδα και ατέρμονες συζητήσεις ή αναμονές!

Στον ΠΑΟΚ επίσης πρέπει να καταλάβουν πως για να χρυσοπουλήσεις ένα ταλέντο πρέπει να συντρέχουν 2 βασικοί λόγοι:
1) ο ποδοσφαιριστής να δουλευτεί από το ανάλογο εξειδικευμένο team
2) η επαγγελματική ομάδα να δουλεύει ρολόι για να μπορέσεις να δειγματίσεις την πραμάτεια σου.
Αλλά αν σκέφτεσαι έτσι ΟΜΑΔΑ δεν θα έχεις ποτέ!!!

Μεταγραφές! Ο ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ σε αυτόν τον τομέα. Να έχεις χρήματα να αγοράσεις όλον τον κόσμο κι εσύ να παίρνεις τρύπια παπούτσια πρέπει να είσαι πολύ βλάκας.

Άσχετα με συστήματα και προπονητές, ο ΠΑΟΚ δεν έχει 6άρι και τερματοφύλακα, κατά κύριο λόγο. Στον ΠΑΟΚ βέβαια το έμαθαν από τα σάιτ και τα σχόλια του κόσμου. Εκεί το συνειδητοποίησαν.

Ο Γκαρσία, ο Ελ Σιντ του ΠΑΟΚ, κάηκε! Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Όταν παίρνεις την ομάδα από τόσο νωρίς - κι αρκετά στρωμένη θα λεγα - και τη φέρνεις σε αυτά τα χάλια, είσαι μόνο για την Κ-19 και για τα παιδάκια που σε θαυμάζουν. Για τη μεγάλη ομάδα είσαι πολύ...λίγος!

Φέρτε τον Λουτσέσκου χθες! Φέρτε έναν τεχνικό διευθυντή για να μείνει κι όχι για να φύγει. Κάνατε τον ΠΑΟΚ, ομάδα - πόρτα. Όποιος θέλει την ανοίγει και μπαίνει, όποιος θέλει την ανοίγει και φεύγει.

Για τους περισσότερους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ (όχι όλους) τα είπαμε. Άτολμοι, άνευροι, φοβικοί, χαχανούληδες και χωρίς άποψη. Δικαίως παίρνουν τον βραβείο Instagram.

 

Σχόλια