ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τα λάθη Μητσοτάκη...

 Μια ... προοδευτική Κυρία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που... συμπτωματικά ανήκει στον αριστερό χώρο, αρνήθηκε να κάνει ο γιος της που είναι μαθητής λυκείου τον γνωστό έλεγχο για να διαπιστώσει αν είναι θετικός η αρνητικός στο Κορονοιό.

} Και δεν ήταν μόνο η άρνηση να κάνει το τέστ ο γιός της, αλλά βρήκε κάποιους μαθητές πρόθυμους που... συμπτωματικά ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ, και έκαναν κατάληψη το Σχολείο.

} Ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά μας απέδειξε πως εννοεί την Δημοκρατία, γιατί πέντε μαθητές που όπως αναφέρουμε και παραπάνω ανήκουν στον αριστερό χώρο, κράτησαν σε ομηρία και δεν επέτρεψαν να περάσουν στο Σχολείο 400!!! Παιδιά περίπου που ήθελαν να κάνουν μάθημα.

 

} Στη προσπάθειά της η Μητέρα αριστερών πεποιθήσεων  να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και να πληγώσει την εικόνα της Κυβέρνησης, επέλεξε έστω και αυτόν τον ακραίο τρόπο να το κάνει.

} Δεν πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες να έχουν καμιά αμφιβολία, ότι τέτοιες ακραίες και Αντιδημοκρατικές καταστάσεις θα βιώσουμε πολλές.

} Και αυτό θα συμβεί, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για το αν οι μαθητές χάσουν ακόμη περισσότερα μαθήματα, αλλά με ποιον τρόπο θα πληγώσουν την εικόνα της Κυβέρνησης.

 

} Μέχρι τώρα ο Τσίπρας είχε υπόδειγμα πολιτικού ηγέτη τον Ποδέμος με την κοτσίδα, αλλά τώρα που άρχισε να χάνει τον πολιτικό του βηματισμό, ψάχνει να βρει κάποιον άλλο που να ταιριάζει στη δική του πολιτική φιλοσοφία.

} Δ εν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο Τσίπρας πολύ θα ήθελε να παίξει το ρόλο του Πούτσιν και του Ερντογάν, γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω, έτσι αντιλαμβάνονται οι αριστεροί ηγέτες την... Δημοκρατία.

} Αυτό θα συμβεί, όταν θα αυξηθεί ο αριθμός αυτών που στηρίζουν  τον Κουφοντίνα, αυτών που πραγματοποιούν τις καταληψίες, των Κουκουλοφόρων και όλων εκείνων που έχουν περίεργη συμπεριφορά, σχετικά με τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

 

} Σχετικά με την  Κυβέρνηση, είναι αλήθεια και εμείς το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι έχει πολλά και σοβαρά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει αντιμετωπίσει.

} Δεν μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε για μια ακόμη φορά, ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη που θα έπρεπε να είχε αποφύγει.

} Τέτοια λάθη θεωρούμε εμείς τις λανθασμένες επιλογές σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν δυσάρεστες εντυπώσεις στους πολίτες.

 

} Στη προσπάθειά του ο Κυριάκος Αποστολίδης να δείξει πόσο ... προοδευτικός είναι, τόλμησε και έχρισε Υπουργό έναν πισωγλέντη, με τον οποίο γελάει ο κόσμος.

} Ακόμη για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, ότι είναι δίκαιος κρατάει την Ντόρα εκτός Κυβέρνησης, η οποία όμως παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις και εξυπηρετεί δικά της παιδιά.

} Όπως και σε παλαιότερο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, οι πιθανότητες να προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέο ανασχηματισμό είναι αρκετά μεγάλες.

 

} Το ζητούμενο είναι, αν αυτό γίνει για να διώξει κάποιους ανεπαρκείς που έχουν αποτύχει στο ρόλο τους και να τους αντικαταστήσει με ικανούς, η αν αυτό γίνει για να προωθήσει στο Κυβερνητικό σχήμα κάποιον τρύπιο που του αρέσει να τον σπρώχνουν από πίσω.

 

} Σε ότι αφορά την αξιοποίηση Βουλευτών από την  Α και Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.

} Και θεωρούμε δύσκολη την αξιοποίηση των συγκεκριμένων Βουλευτών, γιατί δεν έχουν το ανάλογο ανάστημα που χρειάζεται να έχει ένας πολιτικός για να υποχρεωθεί ο Πρωθυπουργός να τον αξιοποιήσει.

} Πιστεύουν οι Βουλευτές της Πόλης, ότι δείχνοντας καλή διαγωγή και ξεσκονίζοντας την Ντόρα, (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι), θα προκαλέσουν το φιλότιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχόλια