ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η Αντωνίου κρατάει τις ισορροπίες…

 


 

Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, η πρόσφατη δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία 18% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε ανησυχίες και σοβαρές αναταράξεις μεταξύ των συντρόφων.

} Η απορία που εκφράζουν οι σύντροφοι είναι, πως είναι δυνατόν μετά από τόσο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, να προηγείται η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις.

} Μήπως, λένε ορισμένοι σύντροφοι, θα πρέπει να αλλάξουμε αντιπολιτευτική πολιτική, γιατί η συγκεκριμένη συνταγή έχει αποτύχει;

 

} Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο, οι σύντροφοι όμως εθελοτυφλούν, γιατί είναι όμηροι των ακραίων  στελεχών που βρίσκονται μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

} Ένα κόμμα που στηρίζεται στους φίλους του Κουφοντίνα, στους κουκουλοφόρους και στις διάφορες αριστερές συλλογικότητες, δεν μπορεί να Κυβερνήσει τη Χώρα και τους πολίτες, που έχουν υποφέρει από όλους τους παραπάνω... πελάτες του....ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να προχωρήσει σε ένα γενναίο ανασχηματισμό, να απομακρύνει από την Κυβέρνηση αυτούς που απέτυχαν στο ρόλο τους, και να δοκιμάσει κάποιους που έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι έχουν τα προσόντα να προσφέρουν.

} Είναι αλήθεια, και αυτό εμείς το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, αυτοί που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν  στις  απαιτήσει της Κυβέρνησης, είναι αρκετοί.

} Ακόμη, θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να δώσει την ευκαιρία και σε Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, γιατί η Κυβέρνηση εκπροσωπείται μόνο από τον Καλαφάτη, και μάλιστα σε θέση Υπουργού που δεν έχει αρμοδιότητες.

 

} Αυτή που κρατάει τις ισορροπίες στη Πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι η γραμματέας του Πρωθυπουργού που έχει το γραφείο της στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

} Αναφερόμαστε στην Μαρία Αντωνίου, η οποία ανταποκρίνεται με επιτυχία στο ρόλο της, και με την εξαιρετική συμπεριφορά της, έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

 

} Δηλαδή ρε φίλε, περίμενες να δεις τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να βρίσκεται στη κουστωδία του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν πήγε να εγκαινιάσει με την Γιάννα τις ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όταν λίγο πριν τον καλωσόριζε στη Περιφέρεια;

} Άλλωστε είναι γνωστό, ότι στον Απόστολο Τζιτζικώστα δεν ταιριάζει ο ρόλος του Κολαούζου, τον οποίο παίζει περίφημα κάποιος άλλος πολιτικός της Πόλης.

 

} Για μια ακόμη φορά θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι από τους  Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, κανένας δεν είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, όταν διεκδίκησε την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

} Επομένως, αυτά που διαλαλεί κάποιο γατάκι της πολιτικής, είναι μπούρδες, αέρας κοπανιστός, και μπορεί με αυτόν τον τρόπο να θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκειά του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν τον αξιοποίησε.

 

Σχόλια