ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Φουρθιώτης με την… μπερούκα, έκανε άνω κάτω το πολιτικό σκηνικό!..


 

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στη Δημοκρατική Ελλάδα, να ασχολούνται όλες οι αρμόδιες αρχές με τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

} Το ερώτημα είναι, πώς κατάφερε ο Φουρθιώτης που έκανε τον πωλητή σε κάποιο κανάλι, να εξελιχθεί σε τόσο έντονη προσωπικότητα, ώστε να  μιλάει με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης, και να τον προστατεύει η Αστυνομία;

} Είναι τόσο έξυπνος και τόσο ικανός ο Φουρθιώτης, η είναι ανίκανοι όλοι αυτοί που όχι μόνο τον ανέχονταν αλλά και εξυπηρετούσαν τις επιθυμίες του;

 

}Στη Γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού  κρατείται ο Φουρθιώτης, ο οποίος από τη πρώτη μέρα της κράτησής του δήλωσε άρρωστος και κάνει απεργία πείνας.

} Ποιος θα το περίμενε, αυτό το.. παλικάρι με την… μπερούκα,  ότι θα εξελίσσονταν σε τρομοκράτη, νονό της νύχτας, και θα τον φύλαγαν Αστυνομικοί!!

 

} Το πρόβλημα της πανδημίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Κυβέρνηση, η οποία μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν ακολούθησε μια σταθερή γραμμή.

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στις παλινδρομίες των ειδικών, η στην δυσκολία να συμφωνήσουν στα μέτρα οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια και μπερδεύουν τους πολίτες με τις δηλώσεις τους.

} Όσο μπερδεμένη είναι η Κυβέρνηση σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, άλλο τόσο μπερδεμένη είναι η Αντιπολίτευση με τον τρόπο που θα ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση.

 

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, ο Τσίπρας είναι εγκλωβισμένους στη σκληρή αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, και είναι υποχρεωμένος  να ικανοποιεί τα αιτήματά τους, που ταυτίζονται με αυτά των κουκουλοφόρων, των φίλων του Κουφοντίνα, και τον αριστερών συλλογικοτήτων γενικότερα.

} Ο Αλέξης  διαπιστώνει ότι αυτή η αντιπολιτευτική γραμμή δεν οδηγεί πουθενά, και αυτό το δείχνουν οι συνεχόμενες δημοσκοπήσεις, αλλά είναι δύσκολο να έρθει σε ρίξει με το σκληρό αριστερό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.

} Αυτό βέβαια θα τον κρατήσει μακριά από την εξουσία, γιατί οι σοβαροί πολίτες σε καμιά περίπτωση δεν θα θελήσουν να ταυτιστούν με όλους τους παρακρατικούς που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και λόγω την ανεπάρκεια κάποιων Υπουργών.

} Είναι ανάγκη, και αυτό όσο γρηγορότερα το διαπιστώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο καλύτερα, να απομακρυνθούν από την Κυβέρνηση όλοι εκείνοι που με την ανεπάρκειά τους αλλά και την συμπεριφορά τους, πληγώνουν την εικόνα του.

 

} Αγαπητέ μου, δεν γνωρίζουμε αν οι Βουλευτές της Θεσσαλονίκης δεν έδωσαν το παρόν στις δύο εμφανίσεις του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

} Μακάρι οι Βουλευτές να κράτησαν τις αποστάσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την Θεσσαλονίκη.

} Σχετικά με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στις δύο εκδηλώσεις του Πρωθυπουργού, έδωσε το παρόν στην πρώτη, δεν τον συνόδευσε όμως στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σχόλια