Τελείωσε ο Μανούχος, θα σφυρίζει στα τρένα και…κλάμα ο ΠΑΟΚ

 


 Ο ΠΑΟΚ τσίμπησε πόντο με Μανούχο στην Τρίπολη, και αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο απ’ τον Παναθηναϊκό που δυο πόντους πίσω του βλέπει ότι μπορεί να χάσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι του δόγματος του 50-50 στη διαιτησία και το έχει μεταφέρει στον φίλο του Γιάννη Αλαφούζο. Μόνο που θέλει 50-50 αλλά με τον Μανούχο στο VAR. Σίγουρα πράγματα δηλαδή.

Και τώρα, πως θα είναι η ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς τον Μανούχο; Πώς; Θα είναι χωρίς τον Καραντώνη; Ο Κλάτενμπεργκ τους έβαλε στην κατάψυξη ή σε κανέναν φούρνο;

Τους τελείωσε για εφέτος ο Κλάτενμπεργκ. Μιλάμε για το Μανούχο, που έβγαλε τρελό ολόκληρο VAR. Που δεν είδε το χέρι του Κρέσπο στο ματς με τον Αστέρα. Πιο καραμπινάτη περίπτωση πέναλτι… πεθαίνεις, αλλά ο Μανούχος είπε ότι το τσέκαρε και έδωσε κόρνερ. Χάρισε, έτσι, ένα ποντάκι στον ΠΑΟΚ, στο 1-1 την περασμενη Κυριακή. Όπως είχε κάνει και πριν από δυο χρόνια, όταν ήταν διαιτητής και δεν σφύριξε διπλό πέναλτι του Μάτος και του Βαρέλα στο Μπαράλες και τον Σουάρεζ, στο ίδιο γήπεδο.

Δηλαδή, τι νόμιζε ο γίγας Μανούχος; Ότι έχει τον Περέιρα στην ΚΕΔ για να τον συγχωρεί; Ας πάει τώρα να σφυρίζει στα τρένα ή στα βαπόρια ή να κάνει τον τροχονόμο στις παλιές ελληνικές ταινίες με τον Βασίλη Αυλωνίτη και το Λάμπρος Κωνσταντάρα.

 

Σχόλια