ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Γιατί οι βουλευτές Θεσσαλονίκης δεν βρέθηκαν δίπλα στον Πρωθυπουργό;

 Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό Ελλήνων, προκειμένου να περάσουν τον έλεγχο των Αστυνομικών και να τους αφήσουν να πάνε στα Χωριά τους για το Πάσχα, χρησιμοποίησαν γελοία επιχειρήματα που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

} Ένας άλλος ακόμη πιο... έξυπνος Έλληνας, ενώ διέθετε Καφετέρια 25 τετραγωνικών μέτρων, δήλωσε ότι στην επιχείρησή του χρησιμοποιεί 150!!! Σερβιτόρους .

} Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς τους Έλληνες, που ψηφίζουν Αριστερή Κυβέρνηση για να τους Κυβερνήσει;

 

} Ο πρώην Πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε αρκετά αδυνατισμένος , και αποφάσισε να κάνει το Ρωσικό εμβόλιο και προτίμησε τη Σερβία για τον εμβολιασμό του.

} Είναι τόσο ενθουσιασμένος ο Πάνος Καμένος από τη συμπεριφορά των Σέρβων, που σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στο.... Βελιγράδι!

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, αφενός να ενημερωθεί για το πολύ μεγάλο έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που θα ενώσει την Πέλλα με τη Νέα Εγνατία, και αφετέρου να εγκαινιάσει τις νέες ΜΕΘ που έκανε δωρεά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή (Ελλάδα 2021) και την καρπώθηκε η Πρόεδρος Γιάννα Αγγελοπούλου.

} Είναι τόσο μεγάλη η αγωνία της Γιάννας να κατακτήσει μια θέση από την εκάστοτε Κυβέρνηση, που φρόντισε να δημιουργήσει στενές σχέσεις με τον Τσίπρα.

} Τώρα, γιατί θα πρέπει οι πολίτες να τρώνε στη μάπα την 75χρονή Γιάννα, αυτό δύσκολα θα απαντηθεί από λογικούς ανθρώπους.

 

} Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το μεγάλο έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, και δεν τον ακολούθησε στην υπόλοιπη περιοδεία στο Νοσοκομείο.

} Αντίθετα κάποιοι άλλοι πολιτικοί-κολαούζοι, όχι μόνο τον ακολούθησαν ακόμη και στην... τουαλέτα, αλλά φρόντισαν να αγοράσουν και τσουρέκια από τον γνωστό Ζαχαροπλαστείο της Πόλης, ικανοποιώντας την επιθυμία της Μαρέβας.

 

} Εκείνο που μας έκανε εντύπωση εμάς τουλάχιστον είναι, ότι αν εξαιρέσουμε τον Υφυπουργό Εσωτερικών που ακολουθούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη παντού, κανένας άλλος Βουλευτής της Πόλης δεν τον πλησίασε.

} Δεν γνωρίζουμε αν η απόφαση των Βουλευτών να μη συνοδεύσουν των Πρωθυπουργό ήταν ένα μήνυμα που έστειλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ή αν ήταν κρυμμένοι και αποφάσισαν να μην εμφανιστούν στις κάμερες.

} Όσοι διαθέτουν το ανάλογο μυαλό, μπορούν να βγάλουν και τα ανάλογα συμπεράσματα σχετικά με τη συμπεριφορά των Πολιτικών της Θεσσαλονίκης.

 

} Στα χαρακώματα βρίσκονται οι πολίτες της Χίου, γιατί δεν θέλουν τη φιλοξενία δομής μεταναστών που επέλεξαν οι αρμόδιοι να δημιουργήσουν στο Νησί.

} Το θέμα με τους λαθρομετανάστες μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές, και αν η Κυβέρνηση δεν το αντιμετωπίσει εύστοχα και οριστικά, το τίμημα που θα πληρώσει θα είναι μεγάλο.

 

} Η Λαϊκή παροιμία, ο κόσμος καίγεται και αυτοί χτενίζονται ταιριάζει απόλυτα στους  Βαξεβάνη, εκδότη της Εφημερίδας Ντουκομέντο,  και στον Φουρθιώτη που δηλώνει δημοσιογράφος αλλά δεν είναι.

} Σε μια δύσκολη περίοδο, η Αστυνομία ασχολείται με αυτούς τους περίεργους τύπους, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους είχαν απορρίψει.

} Ο πρώτος εμφανίζεται ως προστάτης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο δεύτερος που υπήρξε μάνατζερ της Τζούλιας, σήμερα εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, εκδότης και επιχειρηματίας…

Σχόλια