Ο Γκαρσία ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον ΠΑΟΚ που οραματιζόμαστε...


Ο ΠΑΟΚ, ένα καθαρά συναισθηματικό σωματείο, πλήρωσε ουκ ολίγες φορές την υπερεκτίμηση καταστάσεων και δυνατοτήτων από τους παράγοντες του. Αυτό έφερε λάθη, απώλεια τίτλων και φυσικά περισσότερα έξοδα για να διορθωθούν λάθη, παραλείψεις και εγωισμοί.

Στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ, αυτό φάνηκε έντονα στο ποδόσφαιρο της εποχής Σαββίδη και στο βόλλεϊ της εποχής Τσαλόπουλου.

Στο βόλλεϊ ο ΠΑΟΚ σπατάλησε χρόνο και χρήμα για να έχει μια μέτρια ή απλά καλή ομάδα, μετά την τριετία των τίτλων. Κι αυτό γιατί κάποιοι πίστευαν πως τα πάντα τα κάνουν οι αθλητές κι όχι ο προπονητής. Και όπως ήταν ανενόμενο, να και η επιστροφή του τροπαιούχου Καλμαζίδη.

Στο ποδόσφαιρο όταν εδωσαν τα κλειδιά στον Λουτσέσκου είχαν αναπτύξει παράλληλα πολλά πράγματα. Καλές σχέσεις με μάνατζερ, επιρροή στις Ενώσεις, νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ κτλ.. Και μετά ήρθαν οι τίτλοι. Ήταν το τέλειο timing. Αλλά...

Όταν έφυγε ο Λουτσέσκου άρχισαν πάλι οι πειραματισμοί, οι μικροαλλαγές των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η διάθεση του Ιβάν που ήταν ξεκάθαρα "πουλήσετε". Αισθάνθηκε, ως Πρόεδρος, πως αυτός είναι το κουμάντο κι όχι ο προπονητής! Πως αυτός κάνει τις ομάδες κι όχι ο προπονητής. Το αποτέλεσμα όμως το ίδιο όπως και στο βόλλεϊ. Bye bye τίτλοι!

Πάμε στο σήμερα. Δεν θα σας πω τι πρέπει να γίνει αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Θα σας πω τι θα γίνει αν ο ΠΑΟΚ περάσει την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ αποφάσισε Γκαρσία και για το μέλλον! Πάρει δεν πάρει το κύπελλο! Αν πάρει ο Γκαρσία το κύπελλο θα ακολουθήσει πανηγύρι. Ο Γκαρσία θα είναι τιτλούχος και θα στηριχτεί το 5ετές! Αν όμως ο Γκαρσία χάσει το κύπελλο, η ΠΑΕ είναι έτοιμη να αντέξει τις αντιδράσεις;

Επειδή με τα ΑΝ δεν κάνεις ομάδα, εμείς πιστεύουμε πως ο Γκαρσία ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον ΠΑΟΚ που οραματιζόμαστε. Πάρει δεν πάρει το κύπελλο. Για ένα ΠΑΟΚ τύπου Λουτσέσκου, χρειάζεσαι τον Λουτσέσκου, αλλά το κυριότερο αλλαγή νοοτροπίας για να καταλάβεις τα λάθη και τους εγωισμούς σου. Οι Λουτσέσκου είναι λίγοι!!! Και τέτοιον σήμερα, δεν έχεις στον πάγκο σου!

Νικόλα, λες μετά τον Καλμαζίδη να επιστρέψει και ο Λουτσέσκου;
Νικόλας: Βρε ΠΑΟΚ βρε....

Σχόλια